Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Alarmă falsă în Teleorman, în cazul copilului suspect de coronavirus. Băiatul de zece ani are un banal ”roșu în gât”

Alarmă falsă în Teleorman, unde un copil în vârstă de zece ani, despre care s-a spus că ar fi suspect de coronavirus, a fost transportat la Spitalul De Urgență din Alexadria respectând procedura. În realitate, însă, copilul avea doar roșu în gât. 

Alarmă falsă în Teleorman, în cazul copilului suspect de coronavirus. Băiatul de zece ani are un banal ”roșu în gât”

Autoritățile din Teleorman au fost în alertă, joi dimineață, când o mamă din comuna Blejești a semnalat că fiul ei, în vârstă de zece ani, se confruntă cu febră. Deși femeia le-a explicat oamenilor legii că micuțul are febră de câteva zile, autoritățile s-au gândit că dacă tatăl lui a venit din regiunea Lombardia, atunci sigur are coronavirus.

Directorul de la Matei Balș laudă un interviu, în exclusivitate, realizat pentru Antena 1: "Italianul a venit bolnav în România, autoritățile n-au reușit să afle! Mă bucur că am avut aceste declarații"

Ulterior, după câteva ore în care copilul a fost plimbat printre spitale și escortat de oamenii legii, medicii au stabilit că băiatul are doar un ”roșu în gât”, boală frecvent întâlnită în rândul copiilor de vârsta lui.

Românul infectat cu coronavirus rupe tăcerea: „Nu am avut nicio treabă cu italianul. Toată lumea aberează!”

Ieri, primarul localității din Blejești a alertat Direcţia de Sănătate Publică Teleorman şi alte instituţii ale statului cu privire la faptul că băiatul de zece ani a prezentat febră, iar în zonă au fost trimise mai multe echipaje medicale de intervenție.

Recomandari