Antena Căutare

Cum a fost păcălit un bărbat la un supermarket din Craiova. Când a citit bonul a crezut că nu vede bine: ”Atenție fură”

Un bărbat din Craiova a mers la cumpărături într-un supermarket cunoscut și, odată ajuns acasă, a avut o surpriză. Acesta a descoperit că a fost înșelat, fiind taxat mai mult pentru produsul dorit decât prețul afișat la raft.

barbat care tine in mana un bon fiscal in supermarket
Un bărbat din Craiova a mers la cumpărături într-un supermarket cunoscut și, odată ajuns acasă, a avut o surpriză. Acesta a descoperit că a fost înșelat, fiind taxat mai mult pentru produsul dorit decât prețul afișat la raft. | Shutterstock.com

Un bărbat din Craiova a mers la cumpărături într-un supermarket cunoscut și, odată ajuns acasă, a avut o surpriză. Acesta a descoperit că a fost înșelat, fiind taxat mai mult decât prețul afișat la raft.

De 1 mai 2023, un craiovean a mers la cumpărături. A ales un cunoscut lanț de magazine, despre care se știe că are prețuri mai mici. Marea lui surpriză a fost să realizeze că, în cazul unui produs, angajații au afișat un alt preț la raft, care era mai mic decât cel perceput la casă.

Citește și: Cand e Înălțarea Domnului în 2023. Sărbătoarea are loc la 40 de zile după Paște, conform calendarului ortodox

Ce a observat un român după ce a analizat atent bonul de la un supermarket

Bărbatul și-a făcut cumpărăturile și, după ce a plătit pentru tot ce a luat, s-a uitat pe bon. A avut surpriza să observe că unul dintre produse avea alt preț față de cel de la raft. Punga de fasole costa 12.99 la raft, însă pe bon prețul era cu 1 leu mai mare. Înfuriat, acesta a postat totul în mediul online.

”Atenție fură!”, a scris el pe grupul de Facebook denumit Ești din Craiova dacă... Imaginile cu prețul de la raft și cel de pe bon a stârnit furia internauților.

Citește și: Restaurantul din România unde trebuie să scoți 6.000 de lei din buzunar pentru un platou. Ce conține produsul: ”E comandat des”

”Toate magazinele fură clienții, cumpărați un kg de făină, de zahăr, de mălai etc și când îl puneți pe cântar o să vedeți că lipesc 80,90 gr din produs!”, a scris cineva.

O altă persoană a atras atenția că această eroare apare și la alte magazine. ”I-am prins de multe ori cu prețuri umflate. Dacă nu te uiți pe bon te-ai fraierit”, a mai comentat altcineva.

Alți internauți au luat apărarea angajaților: ”Nimeni nu a greșit niciodată la locul de munca? S- a scumpit produsul si au omis sa schimbe prețul de la raft. Răutatea asta daca nu ar exista.......”

Citește și: La următoarea minivacanță din 2023, bugetarii vor avea cinci zile libere consecutive. Câte primesc angajații de la privat

(P) Alege cafeaua care iubește natura, în capsule Julius Meinl 100% biodegradabile. Dacă nu ești mulțumit, primești bani... Noutățile lunii mai în AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x