Antena Căutare

Cum sună imnul oficial dedicat vizitei lui Papa Francisc în România. Video

Papa Francisc vine în România la sfârșitul lunii mai, iar evenimentul este unul istoric. Ascultă cântecul special creat pentru vizita Papei Francisc în România, inspirat de motto-ul evenimentului "Să mergem împreună toți".

Papa Francisc vine în România la sfârșitul lunii mai, iar evenimentul este unul istoric. Ascultă cântecul special creat pentru vizita Papei Francisc în România, inspirat de motto-ul evenimentului "Să mergem împreună toți".

Pe 11 mai s-a lansat imnul oficial dedicat vizitei lui papa Francisc în România. Imnul se numește „Să mergem împreună toți” și este inspirat de motto-ul vizitei papei. Lansarea imnului a fost făcută în cadrul Festivalului Bucuriei, eveniment ce a fost organizat de ARCB. Acest eveniment face parte din pregătirile de au loc înainte de vizita papei în țara noastră. Papa Francisc va vizita România între 31 mai – 2 iunie.

Acest imn va răsuna pe străzile Bucureștiului în după-amiaza zilei de 31 mai, în timpul vizitei oficiale a Suveranului Pontif, când papa se va îndrepta spre Catedrala Sfântul Iosif pentru a prezida Sfânta Liturghie.

Producția imnului și a videoclipului a fost făcută cu sprijinul Signis România pentru ARCB. Regia și montajul sunt semnate de Roxana Elekes; imagine: Dragoș Lăpădatu, Valentin Elekes; producător: Adriana Răcășan.

Imnul a fost compus de preotul romano-catolic Ieronim Ambăruși și exprimă bucuria românilor de a-l primi împreună în mijlocul lor pe Papa Francisc. Imnul este interpretat de 17 soliști și peste 50 de coriști din diverse parohii catolice bucureștene, conduși de dirijoarea Erica Dămoc.

La filmările videoclipului au participat peste 200 de persoane de toate vârstele, distribuite în mai multe locații: Catedrala Sf. Iosif, Mănăstirea Părinților Carmelitani Desculți de la Ciofliceni, Biserica Preasfântul Mântuitor (Italiană), Biserica Sf. Apostoli Petru și Paul (Băneasa), Institutul Teologic Romano-Catolic din București, Centrul de comunicații „Angelus”.

Imnul oficial dedicat vizitei lui papa Francisc în România

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Lucruri neștiute despre Papa Francisc. Cum a devenit Jorge Mario Bergoglio papă

A fost stabilit programul vizitei Papei Francisc în România! Nu se va ține slujbă în aer liber

Papa Francisc în România. Mai mulți bani pentru vizita Papei la București

Sursă foto: vivafmiasi.ro

Statuia lui Mihai Viteazul, dată jos de pe soclul din centrul municipiului Oradea! Consilierii locali au decis ca locul ... Scandal monstru în Cluj, după ce o femeie și-a prins soțul cu amanta în mașină! Bărbatul făcuse accident ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x