Antena Căutare

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Politicianul, revoltat de nota la Limba Română: ”Am depus contestație!”

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a susținut examenul de bacalaureat la 42 de ani nu a reușit să promoveze nici de această dată. 

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Politicianul, revoltat de nota la Limba Română: ”Am depus contestație!”
Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Politianul, revoltat de nota la Limba Română: ”Am depus contestație!”

Bărbatul care a susținut examenul la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra, acolo unde soţia sa este secretară, a fost declarat respins, întrucât a obținut nota 3,60 la Limba şi literatura română. De cealaltă parte, însă, el a fost notat la Istorie cu 7.55, iar la Geografie a obţinut cea mai mare notă, 8.65.

Revoltat de situație, bărbatul a depus deja contestație și a cerut să i se recorecteze lucrarea de la Limba și literatura română.

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2020 pe Edu.ro. Cum au fost surprinși câțiva elevi, în timp ce-și află nota la BAC - Foto

În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a absolvit la seral Liceul "Simion Mehedinţi din Vidra", în urmă cu doi ani, după ce în adolescenţă a urmat cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto. Săptămâna trecută, după ce presa a manifestat interes pentru examenul acestuia, Moroşanu spunea că se va înscrie la facultate dacă va reuşi să treacă de Bacalaureat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O adolescentă din Gorj a luat zece pe line la BAC, fără nicio ora de meditații

Cea mai mică rată de promovabilitate din ultimii șase ani

Potrivit Ministerului Educației, în sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 92.930 de candidați, dintr-un total de 147.790 candidați prezenți. Dintre aceștia, 86.140 de candidați sunt din promoția curentă, iar 6.790 de candidați sunt din promoțiile anterioare.

Cum s-a descurcat iubita lui Selly la BAC! Smaranda Știrbu i-a uimit pe toți cu notele: „Am făcut un pariu”

Situația notelor de zece, pe discipline

  • 927 au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română;
  • 209 au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura maternă;
  • 624 au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului (Matematică – 2.241 / Istorie – 3.383)
  • 799 au obținut nota 10 la proba la alegere a profilului și a specializării.
  • Procente de promovare peste 70% s-au înregistrat în următoarele județe: Cluj (77.8%), Sibiu (71.8%), Iași ( 71.4%) și Brașov (71.00%). În Capitală, rata de promovare s-a situat la 70%. La polul opus se află. județele în care ratele de promovare au fost sub 50%: Ilfov (32.2%), Giurgiu (42.4%), Mehedinți (47.8%) și Gorj (49.7%).
Focar de coronavirus la un centru pentru victimele violenţei în familie din judeţul Buzău. Șase persoane, între care un ... O singură elevă din Brăila a obţinut media 10 la Bacalaureat: ”Îmi doresc să devin profesor de Limba română!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x