Antena Căutare

Adevărul despre accidentul de pe A1, în care o fetiță a fost decapitată. Motivul revoltător pentru care șoferul de TIR a întors pe autostradă: ”Voia să evite un echipaj de poliție!”

Apar noi detalii în cazul accidentului pe autostrada A1, în care o mamă și bebelușul ei au murit. Mai exact, șoferul de TIR care a provocat tragedia ar fi decis să întoarcă fără să se gândească vreo clipă la pericolul manevrei pentru că avea montat un dispozitiv pe aparatul tahograf, care împiedica înregistrarea timpilor de odihnă şi de conducere.

Adevărul despre accidentul de pe A1, în care o fetiță a fost decapitată. Motivul revoltător pentru care șoferul de TIR a întors pe autostradă: ”Voia să evite un echipaj de poliție!”
Adevărul despre accidentul de pe A1, în care o fetiță a fost decapitată. Motivul revoltător pentru care șoferul de TIR a întors pe autostradă: ”Voia să evite un echipaj de poliție!” | obiectivdesuceava.ro/

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1, șoferul vinovat de producerea tragediei, un bărbat de 49 de ani, din comuna Vadu Moldovei, județul Suceava, avea montat un dispozitiv pe aparatul tahograf care împiedica înregistrarea timpilor de odihnă şi de conducere.

Se pare că acesta ar fi încercat să evite un echipaj de poliție, motiv pentru care a întors TIR-ul pe autostradă, fără să țină cont de pericolul uriaș al acestei manevre.

A fost arestat! Ce s-a găsit în TIR-ul condus de șoferul care a omorât o mamă și un bebeluș, printr-o manevră ilegală

"Bărbatul ar fi efectuat o manevră de întoarcere, încadrându-se în efectuarea unui viraj la stânga în larg, pentru a se încadra pe o altă bretea de ieşire de pe autostradă, manevră prin care a ocupat atât banda 1 şi 2 de pe firul de deplasare către Bucureşti, cât şi banda de urgenţe.În aceste condiţii, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar pe sensul către Bucureşti, nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu semiremorca ansamblului rutier. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul a doi dintre cei trei ocupanţi, respectiv o fetiţă de aproape 2 ani şi o tânără de 25 de ani, din Cluj Napoca", precizează IPJ Argeş, potrivit Adevărul.

Accident tragic pe autostrada Bucureşti-Piteşti! Un copil de doi ani şi mama lui au fost ucişi de gestul inconştient al unui şofer de TIR

În urma impactului, fetița de aproape doi ani a fost, pur și simplu, decapitată, iar mama ei, o tânără de 25 de ani, a murit la spital, un pic mai târziu.

Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Tragedie în Argeș. O fetiță de doi ani și mama ei au murit într-un accident rutier cumplit, provocat de un șofer care a vrut să întoarcă pe autostradă

"După administrarea probatoriului, bărbatul de 49 de ani, din comuna Vadu Moldovei, judeţul Suceava, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", mai precizează ISU Argeş.

Coșmarul unei asistente medicale care a stat în izolare șapte săptămâni din cauza testelor COVID-19: ”Trei au avut rezul... Accident teribil la Botoșani. Doi tineri se află în stare critică după ce s-au răsturnat cu mașina într-o curbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x