Definitivat 2018 Edu.ro. Ce le este interzis profesorilor la examen

Definitivat 2018 Edu.ro. Peste 31.000 de candidați susțin miercuri, 11 iulie, proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice vacante în învăţământul preuniversitar, pentru Titularizare 2018. Pe 18 iulie examenul de Definitivat, conform calendrului afișat pe edu.ro.

definitivat 2018

Definitivat 2018 Edu.ro. Peste 31.000 de candidați susțin miercuri, 11 iulie, proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice vacante în învăţământul preuniversitar, pentru Titularizare 2018. Pe 18 iulie examenul de Definitivat, conform calendrului afișat pe edu.ro, afișat pe definitivat.edu.ro.

Definitivat 2018. Proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ (anul școlar 2017-2018) se va desfășura miercuri, 18 iulie 2018. Înscrierea candidaților care doresc să obțină definitivarea în învățământ s-a facut la unitățile de învățământ, până în data de 9 octombrie 2017, inclusiv.

Definitivat 2018. Pe 17 iulie, candidații la Titularizare 2018 vor afla rezultatele la proba scrisă a examenelor.

Titularizare 2018 Edu.ro. Tot ce trebuie să știi despre examenul de titularizare

Titularizare 2018. Astăzi se desfășoară concursul pentru ocuparea posturilor vacante​

Examenul scris pentru definitivat în 2018 va avea loc pe data de 18 iulie. Va reamintim că regulile pentru acest examen stipulează în mod explicit faptul că este interzis accesul în sală de examen cu "genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau orice alte mijloace care intermediază/facilitează comunicarea la distanță". Este permis însă dicționarul de limbă latină sau limbă greaca, precum și planul de conturi.

Definitivat 2018. Reguli de organizare ale examenului din Metodologia cadru.

Pe lângă interdicția accesului cu obiecte personale, examenul începe la oră 10 și cine întârzie ratează acest examen, că este nevoie de actul de identitate valabil (sau pașaport), dar și că se scrie cu cerneală sau pix de culoare albastră iar desenele/graficele se execută cu creion negru.

Importantă este și prevederea potrivit căreia "Candidatul care se retrage din proprie inițiativă poate solicita anularea lucrării, pe bază unei declarații, predă lucrarea și foaia cu subiecte și părăsește sală după cel puțin o oră, dar nu la mai mult de 3 ore de la deschiderea plicului cu subiecte. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale.

În cazuri excepționale, dacă un candidat solicita părăsirea temporară a sălii, el este însoțit de unul dintre asistenții supraveghetori până la înapoierea în sală de examen, fără a beneficia de prelungirea timpului alocat rezolvării subiectelor".

Examenul de definitivat 2018. Alte reguli organizare

(1) Probă scrisă se desfășoară începând cu oră 10,00, durată de redactare a lucrării fiind de 4 ore.

(2) Prezentarea comisiei la centrul de examen se face în intervalul orar 7-7,30, pe bază buletinului/cărții de identitate și a delegației de serviciu.

(3) Accesul candidaților în centrul de examen la probă scrisă se face în intervalul 8,00-8,45, pe bază actului de identitate valabil-carte de identitate, carte de identitate provizorie sau buletin de identitate-ori, în lipsă acestuia, pe bază pașaportului în termen de valabilitate.

(4) Candidații și asistenții supraveghetori nu pot avea asupra lor, în sală de examen, obiecte sau materiale din următoarele categorii: genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau orice alte mijloace care intermediază/facilitează comunicarea la distanță, alte obiecte/materiale a căror utilizare afectează desfășurarea examenului în condiții de legalitate, echitate și obiectivitate. Materialele și/sau obiectele nepermise vor fi depuse în sală de depozitare a obiectelor personale, înainte de intrarea în sală de examen.

ART. 26

Citește și
colaj de fotografii cu anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
Reacția Anamariei Prodan, după ce au apărut primele imagini cu Laurențiu Reghecampf pupat de amanta sa
colaj de fotografii cu angelina jolie intrun plover gri și fusta alb
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
Angelina Jolie, apariție îngrijorătoare în public. Paparazzi au surprins detalii care trădează cât de slabă este
colaj de imagini cu morgana din videoclipurile la manelele ei
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
O mai ții minte pe Fata Morgana? Iată cum arată acum Alina Cristina Coman, după ce a învins cancerul de piele
Mai multe articole

(1) Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală sau pix de culoare albastră; desenele/graficele se execută cu creion negru.

(2) Candidații pot avea, în sală de examen, dicționare-pentru disciplinele latină sau greaca veche-și planuri de conturi-pentru disciplinele economice.

ART. 27

(1) Asistenții supraveghetori care furnizează soluții ale subiectelor de examen, falsifica lucrări, tolerează acțiuni sau intenții de fraudă ale candidaților sau manifestă neglijență în îndeplinirea atribuțiilor răspund disciplinar, în conformitate cu art. 280-282 din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, sau penal, după caz.

(2) Nerespectarea prevederilor procedurii specifice privind secretizarea și securizarea lucrărilor scrise, referitoare la înscrierea numelui candidaților sau a altor nume proprii care nu au legătură cu cerințele subiectului, precum și la existența oricăror altor semne distinctive pe foile de examen determină anularea lucrărilor scrise. Candidații care doresc să corecteze o greșeală tăie fiecare rând din pasajul greșit cu o linie orizontală, iar schemele/desenele, cu o linie oblică.

(3) Candidații care, în timpul desfășurării probei scrise, sunt surprinși copiind, primind sau transmițând soluții cu privire la subiecte sunt eliminați din examen, încheindu-se un proces-verbal în acest sens de către asistenții supraveghetori sau de către membrii comisiei de examen. Aceeași măsură se aplică și pentru orice altă tentativă de fraudă.

ART. 28

(1) Candidatul care se retrage din proprie inițiativă poate solicita anularea lucrării, pe bază unei declarații, predă lucrarea și foaia cu subiecte și părăsește sală după cel puțin o oră, dar nu la mai mult de 3 ore de la deschiderea plicului cu subiecte. În acest caz, lucrarea scrisă nu este evaluată, iar în statistici candidatul respectiv se consideră retras, cu dreptul de a se înscrie în sesiunea imediat următoare, conform prevederilor legale. (2) În cazuri excepționale, dacă un candidat solicita părăsirea temporară a sălii, el este însoțit de unul dintre asistenții supraveghetori până la înapoierea în sală de examen, fără a beneficia de prelungirea timpului alocat rezolvării subiectelor.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri