Detalii înfiorătoare despre fetiţa de doi anișori ucisă de unchiul ei, în noaptea de Anul Nou. „I-a sucit gâtul ca la poumbel!”

 

O fetiţă de aproape doi anișori a fost ucisă în noaptea de Anul Nou de unchiul ei. Bărbatul a lovit-o cu sălbăticie şi tatăl micuţei povesteşte clipele de groază trăite în momentul în care a descoperit crima. Criminalul i-a sucit gâtul copilei, până când micuța a rămas fără suflare.

Micuța era crescută în satul mureşean Chinari doar de tatăl ei, iar de câteva săptămâni locuia cu ei şi fratele acestuia, abia eliberat din puşcărie. În noaptea de Anul Nou tatăl a plecat de acasă şi l-a lăsat pe fratele în vârstă de 21 de ani cu micuţa.

"Am vrut să merg la pluguşor să fac şi eu nişte bani, să am ce să dau la copilă să mănânce. A zis: du-te liniştit, că am grijă de copilă. Asta s-a întâmplat, că am ajuns la Valea Rece la soră-mea, acolo o sunat frati-mio, hai acasă că uite, o murit copila. Atunci am venit acasă şi am găsit copila moartă. El o zis că nu i-o făcut nimica. I-am spus: mp omule, taci, că o fost copila lovită. O fost trântită la perete, o rupt gâtul, cu ranga i-o dat în cap. El s-o drogat. O plâns copila şi pentru nervii ăştia o dat în ea. O fost plină cu sânge", a povestit, la două zile după nenorocire, tatăl, citat de observator.tv.

Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile şi e cercetat pentru omor deosebit de grav.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe