Antena Căutare

Directorul SRI: Omar Hayssam isi va ispasi pedeapsa in Romania

Omar Hayssam isi va ispasi pedeapsa in Romania, sustine directorul SRI, George Maior. Invitat la o emisiune de la postul public de televiziune, Maior a atras atentia asupra pericolelor cu care se confrunta serviciile de informatii din tara noastra.

George Maior isi mentine declaratia facuta in urma cu un an, cand spunea ca sirianul Omar Hayssam isi va ispasi perioada de detentie in tara noastra.

Directorul SRI nu a spus cand ar putea fi extradat Hayssam. Presedintele Siriei va veni in Romania zilele urmatoare, asa ca un eventual acord de extradare al lui Omar Hayssam ar putea fi discutat cu autoritatile de la Bucuresti.

Directorul Serviciului de Informatii a atras, insa, atentia asupra pericolelor cu care se confrunta serviciile de informatii din tara noastra.

De asemenea, George Maior a dat asigurari ca romanii nu au nici un motiv de teama in privinta unor eventuale amenintari teroriste.

Totusi, SRI este interesat de amenintarile impotriva unor tari ca Franta sau Marea Britanie, fiindca in atentatele petrecute in trecut in aceste state au fost omorati sau raniti si cetateni romani.

UPDATE! Adrian Paunescu a murit la varsta de 67 de ani... Video / Groapa comuna din Al Doilea Razboi Mondial, descoperita in Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x