Doi frați minori au murit la scăldat, sub ochii mamei lor. Femeia, distrusă de durere: ”Doar câteva minute i-am lăsat nesupravegheați!” 

Doi frați, în vârstă de opt, respectiv zece ani, și-au pierdut viețile după ce au intrat în râul Nistru, fără să știe să înoate. Totul s-a petrecut sub ochii mamei lor, care își îngrijea bebelușul de patru luni. 

Doi frați minori au murit la scăldat, sub ochii mamei lor. Femeia, distrusă de durere: ”Doar câteva minute i-am lăsat nesupravegheați!”

timpul.md

Ceea ce părea a fi o zi de relaxare, petrecută în aer liber, la scăldat, s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Republica Moldova.

Cei doi copii, care aveau opt, respectiv zece ani, au mers la scăldat cu mama lor, o tânără în vârstă de 29 de ani. Aceștia au fost lăsați să se scalde, iar femeia a rămas pe malul râului Nistru să-și îngrijească bebelușul de patru luni. La un moment dat, după câteva minute în care i-a lăsat nesupravegheați, ea nu și-a mai văzut copiii pe plajă. A crezut, însă, că au plecat spre casă și a pornit după ei.

„Mi-ați filmat copilul în timp ce murea” Rudele unei copile înecate în râul de lângă casă au răbufnit, la înmormântarea fetiței

Când nu i-a găsit, a sunat la 112. Câteva ore mai târziu, însă, trupurile lor neînsuflețite erau găsite la câteva sute de metri de locul în care fuseseră văzuți.

Alți doi copii s-au înecat săptămâna trecută

Săptămâna trecută, alţi doi fraţi, de 6 şi 8 ani, s-au înecat într-un iaz din apropierea satului Şişcani, raionul Nisporeni. Băiatul mai mare a intrat în apă să-şi salveze fratele, dar au murit amândoi.

Doi fraţi au murit în balta pe care o administrau, la Mangalia. Unul s-a electrocutat şi apoi s-a înecat, iar celălalt a sărit să-l salveze

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, de la începutul acestui an, circa 60 de persoane, inclusiv zece minori, şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice din ţară. Salvatorii îndeamnă maturii să-şi monitorizeze strict copiii, să nu-i lase nesupravegheaţi în preajma bazinelor acvatice, în special în locuri neamenajate cu staţii de salvare.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri