Doi frați minori au murit la scăldat, sub ochii mamei lor. Femeia, distrusă de durere: ”Doar câteva minute i-am lăsat nesupravegheați!” 

Doi frați, în vârstă de opt, respectiv zece ani, și-au pierdut viețile după ce au intrat în râul Nistru, fără să știe să înoate. Totul s-a petrecut sub ochii mamei lor, care își îngrijea bebelușul de patru luni. 

Doi frați minori au murit la scăldat, sub ochii mamei lor. Femeia, distrusă de durere: ”Doar câteva minute i-am lăsat nesupravegheați!”

timpul.md

Ceea ce părea a fi o zi de relaxare, petrecută în aer liber, la scăldat, s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Republica Moldova.

Cei doi copii, care aveau opt, respectiv zece ani, au mers la scăldat cu mama lor, o tânără în vârstă de 29 de ani. Aceștia au fost lăsați să se scalde, iar femeia a rămas pe malul râului Nistru să-și îngrijească bebelușul de patru luni. La un moment dat, după câteva minute în care i-a lăsat nesupravegheați, ea nu și-a mai văzut copiii pe plajă. A crezut, însă, că au plecat spre casă și a pornit după ei.

„Mi-ați filmat copilul în timp ce murea” Rudele unei copile înecate în râul de lângă casă au răbufnit, la înmormântarea fetiței

Când nu i-a găsit, a sunat la 112. Câteva ore mai târziu, însă, trupurile lor neînsuflețite erau găsite la câteva sute de metri de locul în care fuseseră văzuți.

Alți doi copii s-au înecat săptămâna trecută

Săptămâna trecută, alţi doi fraţi, de 6 şi 8 ani, s-au înecat într-un iaz din apropierea satului Şişcani, raionul Nisporeni. Băiatul mai mare a intrat în apă să-şi salveze fratele, dar au murit amândoi.

Doi fraţi au murit în balta pe care o administrau, la Mangalia. Unul s-a electrocutat şi apoi s-a înecat, iar celălalt a sărit să-l salveze

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, de la începutul acestui an, circa 60 de persoane, inclusiv zece minori, şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice din ţară. Salvatorii îndeamnă maturii să-şi monitorizeze strict copiii, să nu-i lase nesupravegheaţi în preajma bazinelor acvatice, în special în locuri neamenajate cu staţii de salvare.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri