Antena Căutare

Doi frați minori au murit la scăldat, sub ochii mamei lor. Femeia, distrusă de durere: ”Doar câteva minute i-am lăsat nesupravegheați!” 

Doi frați, în vârstă de opt, respectiv zece ani, și-au pierdut viețile după ce au intrat în râul Nistru, fără să știe să înoate. Totul s-a petrecut sub ochii mamei lor, care își îngrijea bebelușul de patru luni. 

Doi frați minori au murit la scăldat, sub ochii mamei lor. Femeia, distrusă de durere: ”Doar câteva minute i-am lăsat nesupravegheați!” 
Doi frați minori au murit la scăldat, sub ochii mamei lor. Femeia, distrusă de durere: ”Doar câteva minute i-am lăsat nesupravegheați!” | timpul.md

Ceea ce părea a fi o zi de relaxare, petrecută în aer liber, la scăldat, s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Republica Moldova.

Cei doi copii, care aveau opt, respectiv zece ani, au mers la scăldat cu mama lor, o tânără în vârstă de 29 de ani. Aceștia au fost lăsați să se scalde, iar femeia a rămas pe malul râului Nistru să-și îngrijească bebelușul de patru luni. La un moment dat, după câteva minute în care i-a lăsat nesupravegheați, ea nu și-a mai văzut copiii pe plajă. A crezut, însă, că au plecat spre casă și a pornit după ei.

„Mi-ați filmat copilul în timp ce murea” Rudele unei copile înecate în râul de lângă casă au răbufnit, la înmormântarea fetiței

Când nu i-a găsit, a sunat la 112. Câteva ore mai târziu, însă, trupurile lor neînsuflețite erau găsite la câteva sute de metri de locul în care fuseseră văzuți.

Alți doi copii s-au înecat săptămâna trecută

Săptămâna trecută, alţi doi fraţi, de 6 şi 8 ani, s-au înecat într-un iaz din apropierea satului Şişcani, raionul Nisporeni. Băiatul mai mare a intrat în apă să-şi salveze fratele, dar au murit amândoi.

Doi fraţi au murit în balta pe care o administrau, la Mangalia. Unul s-a electrocutat şi apoi s-a înecat, iar celălalt a sărit să-l salveze

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, de la începutul acestui an, circa 60 de persoane, inclusiv zece minori, şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice din ţară. Salvatorii îndeamnă maturii să-şi monitorizeze strict copiii, să nu-i lase nesupravegheaţi în preajma bazinelor acvatice, în special în locuri neamenajate cu staţii de salvare.

Copil de șase ani, în stare gravă după ce a fost muşcat de câinele bunicului său... Iohannis a promulgat legea prin care cursurile din învăţământul preuniversitar şi universitar se pot desfăşura şi online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x