Antena Căutare

Doliu în lumea filmului! După luni întregi de suferinţă, celebrul cascador Szobi Cseh a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu.

Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu.

"Actorul Szabolcs (Szobi) Cseh a murit vineri, în jurul orei 3:00, la Institutul Clinic Fundeni, după o grea suferinţă, în urma complicaţiilor renale hepatice, cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat", a informat institutul prin intermediul unui comunicat, conform jurnalul.ro.

"Au fost administrate mai multe linii terapeutice, dar răspunsul a fost insuficient şi boala a progresat, a devenit rezistentă şi au apărut complicaţii severe. Institutul Clinic Fundeni este alături de familia domniei sale în aceste momente de grea încercare", mai susţin reprezentanţii institutului.

Anul trecut, Szobi Cseh a fost diagnosticat cu cancer osos, în formă avansată. De atunci, a luptat neîncetat pentru propria viaţă şi a sperat că îşi va reveni, însă minunea nu s-a mai produs.

Primarul Radu Mazăre se pregătește să intre în rolul lui Ştefan cel Mare... Dan Negru, prezentatorul show-ului "Te pui cu blondele", declaraţie emoţionantă despre moartea marelui Szobi C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x