Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Două mașini au luat foc și s-au făcut scrum, pe o stradă din Slatina! Cum s-a întâmplat totul | VIDEO

Incident șocant în Slatina, după ce două mașini au luat foc și a fost nevoie de intervenția rapidă a pompierilor. 

Două mașini au luat foc și s-au făcut scrum, pe o stradă din Slatina

sursa foto:evenimentdeolt.ro

Două autoturisme parcate pe o stradă din zona centrală a municipiului Slatina au luat foc, pompierii indicând drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric provocat de un cablu defect sau cu improvizaţii, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Autoturismele care au luat foc erau parcate pe strada Libertăţii din municipiul Slatina, incendiul fiind stins de pompieri, care au intervenit cu un echipaj cu autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD.

Video din timpul intervenției pompierilor (sursa: evenimentdeolt.ro)

"Două autoturisme au fost afectate noaptea trecută de un incendiu produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. (...) În momentul izbucnirii incendiului, cele două autoturisme se aflau parcate.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor, un autoturism ardea în totalitate, iar la cel de-al doilea incendiul se manifesta la materialele combustibile din partea spate", au precizat reprezentanţii ISU Olt, informează cei de la Agerpres.

Una dintre maşini a ars în proporţie de 90%, iar a doua în proporţie de circa 20%.

Recomandari