Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Olt: Fata de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală, a revenit acasă, spunând că a fost la o colegă

Fata de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce a plecat miercuri dimineaţa la şcoală şi nu a mai revenit după terminarea cursurilor, s-a întors acasă în cursul nopţii de miercuri spre joi, spunând că a fost în vizită la o prietenă, ea nefiind victima vreunei infracţiuni. Ea fusese contactată de mama ei prin SMS, fata spunându-i că nu doreşte să revină acasă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în noaptea de miercuri spre joi, fata în vârstă de 13 ani a revenit la domiciliu. Ea a spus că s-a aflat în Slatina la o prietenă şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 17.15, de o femei, de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa Andreea Iuliana Cîrciumaru, de 13 ani, a plecat către şcoală în jurul orei 7.20 şi nu a mai revenit acasă după terminarea cursurilor. În jurul orei 14.00, mama fetei a comunicat prin SMS cu aceasta, ea spunând că nu vine acasă.

Sursa : news.ro

Recomandari