Antena Căutare

Ecaterina Andronescu: "E clar că anul școlar îngheață, dacă profesorii vor fi în șomaj tehnic!"

Ecaterina Andronescu susține că măsurile luate până acum sunt doar "din pix" Și că acestea pot afecta pe termen lung și foarte lung economia și învățământul românesc.

Ecaterina Andronescu: "E clar că anul școlar îngheață, dacă profesorii vor fi în șomaj tehnic!" Galerie
Anunț important pentru elevi

"Aș vrea să fac următoarele comentarii: dacă se ajunge la șomaj tehnic în învățământ, automat anul școlar și universitar îngheață! CAre sunt consecințele? Cine își asumă să sacrifice un an din viața unui elev sau al unui student? Este un lucru extrem de important!

Apoi, cine a făcut evaluările să vadă cât usnt cheltuielile pentru refacerea acestui an? Sunt niște lucruri din pix la care nimeni nu s-a gândit! Apoi ce se întâmplă cu economia? Pentru că sigur se îngheață anul. Ce se întâmplă cu economia dacă un an de zile nu primește nicio resursă umană", spune Ecaterina Andronescu.

Ordonanța militară numărul 8! Ce restricții și măsuri noi de protecție au fost anunțate? Ministrul de Interne, informații de ultimă oră

Vă reamintim că până la aceste momente nu s-a luat nicio decizie în ceea ce privește situația anului școlar care în scurt timp urmează să se încheie. Starea de urgență fiind prelungită, lucurile din jurul nostru nu vor avea șansa de a se schimba, astfel că oamenii, elevii și studenții își vor continua activitățile acasă.

Ultima oră! Noi decese din cauza coronavirusului în România! Cel mai mare număr de morți raportat într-o singură zi! Bilanțul negru a crescut la 248!

Mediul online este exploatat la maximum, însă oricât s-ar încerca nu poate fi egalat cu activitățile reale. Pentru elevi și mai ales pentru cei aflați în ani terminali reprezintă o problemă foarte mare posibilitatea înghețării anului școlar, dar și amânarea încheierii acestuia în iunie.

Situație fără precedent! Un judecător cere anularea parțială a Ordonanței Militare nr. 1. Vrea ca bisericile să fie desc... CJ Ilfov: Incendiul de la Periş continuă pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi/ Ministerul Mediului: Evoluţia norului d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x