Este Dincă apt sexual? Familia Alexandrei cere o nouă expertiză. „Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra”

 

Familia Alexandrei Măceșanu a depus mai multe solicitări la DIICOT. Printre care o expertiză asupra lui Gheorghe Dincă care să dovedească dacă acesta este apt sexual.

Cumpănașu consideră faptul că Dincă nu este cel care a violat-o pe Alexandra și că era altă persoană în casă.

„Credem că altcineva a fost în casă, nu el a violat-o pe Alexandra”

Familia Alexandrei a solicitat audierea unor persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă. Există informații despre două persoane care ar fi participat împreună cu Dincă la mai multe acte de viol din Caracal.

„Noi nu credem că Dincă este ucigaşul Alexandrei. Mai mult, credem că există şanse mari să fie în viaţă. Am solicitat şi o expertiză la INML pentru a vedea în ce măsură Gheorghe Dincă era apt sexual. Gheorghe Dincă a declarat că el nu a violat-o. Alexandra la 112 a spus că a fost violată. Este o chestiune cât se poate de serioasă. Eu am convingerea că în acele 24 de ore, în acea casă, s-au aflat şi alte persoane şi că dacă s-a efectuat un viol asupra Alexandrei, nu l-a efectuat Gheorghe Dincă”  , a declarat Cumpănașu.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI