Antena Căutare

Explozie puternica intr-o locuinta din Brasov. O femeie a fost ranita

O locuinta situata in centrul municipiului Brasov a explodat vineri dimineata. In urma deflagratiei, o femeie a fost ranita. Din primele informatii reiese ca explozia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze.


La momentul producerii deflagratiei, in locuinta se mai afla un copil de circa 3 ani. Din fericire, acesta nu a fost ranit. Femeia, in schimb, a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Brasov.

Unul dintre peretii exteriori ai cladirii a fost grav afectat, existand sanse sa se prabuseasca. In urma incidentului, echipele de interventie trimise la fata locului au oprit alimentarea cu gaz a imobilului.

Potrivit locuitorilor din zona, contorul de gaze a fost mutat de curand, acesta putand fi motivul pentru care s-a format acumularea care a dus la producerea deflagratiei.

sursa:Antena3.ro

Retea mondiala de traficanti de droguri, destructurata de DIICOT... Mandatele de arestare ale lui Bogatu, Baaklini, Chebutiu si Preda, prelungite de ICCJ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x