Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fata incendiată de bărbatul condamnat pentru patru crime a fost operată din nou. Medicii, optimiști: ”Starea ei de sănătate s-a ameliorat!”

Apar noi detalii în cazul fetei de 17 ani din Mehendinți, care a fost incendiată de un bărbat condamnat pentru uciderea a cinci persoane. 

Potrivit ultimelor informații, adolecenta a fost operată pentru a treia oară, iar starea ei de sănătate s-a ameliorat, fiind mutată pe secția de Chirurgie plastică.

Fata a ajuns la spital cu arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului, iar zile întregi a respirat doar cu ajutorul aparatelor.

A murit criminalul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți. A ajuns în comă de gradul patru la spital

Bărbatul care a incendiat-o avea la activ patru crime. În realitate, însă, el a luat cinci vieți, întrucât a ucis o femeie însărcinată. Cu toate acestea, suspectul s-a bucurat anul trecut de libertate după ce a beneficat de recursul compensatoriu.

Ion Turnagiu, cercetat pentru tentativă de omor, a recunoscut în fața judecătorului, atunci când a fost audiat, că i-a dat foc fetei, spunând că-i pare rău, dar că dorește să i se acorde o șansă pentru a o ajuta pe victimă să-și revină.

Descoperire revoltătoare în telefonul criminalului care a incendiat o adolescentă. Decizie de ultim moment a autorităților

Bărbatul a murit în spital, la câteva zile după ce s-a sinucis

Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți la un an după ce a fost eliberat din închisoare a murit în spital.

El a fost internat aici în data de 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi.

Criminalul incendiator din Mehedinți, tentativă de suicid în celulă

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat, pentru Mediafax, Radu Iman, manager Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Recomandari