Căutare Live

Fenomenul ce i-a alertat pe oameni, în Neamț! Ce a apărut pe râul Bistrița

Imagini incredibile surprinse în Neamț! Fenomenul de zăpor a reapărut pe râul Bistriţa, din noaptea de duminică spre luni, odată cu scăderea temperaturilor sub zero grade.

Fenomen incredibil în Neamț

sursa foto: adevarul.ro

Coada lacului Izvorul Muntelui, la circa patru kilometri în aval de viaductul din localitatea Poiana Largului, este îngheţată, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Irina Popa.

Tronsonul prezintă, pe o distanţă de trei kilometri, aglomerări de gheţuri cu grosimi de până la un metru.

FENOMEN INCREDIBIL, ÎN NEAMȚ

De asemenea, de la barajul din localitatea Topoliceni şi până la podul din localitatea Săvineşti, râul Bistriţa prezintă aglomerări de gheţuri cu grosimi de până la 1,5 metri pe o distanţă de 3,5 kilometri.

Fenomenul ce i-a alertat pe oameni, în Neamț! Ce a apărut pe râul Bistrița

Ce este zăporul

sursa foto: radioiasi.ro

Pe acelaşi tronson sunt ochiuri şi canal dezgheţat cu lăţimi de până la 10 metri în proporţie de 80% din suprafaţa apei. Din amonte, pe râul Bistriţa curge apă amestecată cu gheaţă în proporţie de circa 50%, arată cei de la Agerpres.

În noaptea de 31 decembrie 2002, din cauza creşterii bruşte a temperaturii într-un interval de câteva zile, o parte din zăporul format pe Bistriţa s-a dislocat şi a inundat sute de gospodării din Farcaşa şi Poiana Teiului, iar trei tineri au murit înecaţi după ce cabana în care se aflau a fost distrusă de sloiurile de gheaţă.

Slujbă impresionantă la Patriarhie de Bobotează! Patriarhul Daniel va oficia Sfinţirea cea Mare... E oficial! Când vin pensiile românilor, de fapt! Surpriza anunțată de autorități, pentru ianuarie...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri