Antena Căutare

Generaţia Pierdută, episodul 7: 10.000 de lei, prețul unui copil bolnav de astm, dorit de o familie de americani

Acum, se numeşte Alexandra Anderson. Are 23 de ani şi trăieşte în Statele Unite, ţara care a salvat-o de la moarte sigură. Când avea puțin peste patru luni, părinții ei au vândută unei familii de americani pentru 10.000 de lei. Aceeași soartă a avut-o și sora ei.

Acum, se numeşte Alexandra Anderson. Are 23 de ani şi trăieşte în Statele Unite, ţara care a salvat-o de la moarte sigură.

Când avea puțin peste patru luni, părinții ei au vândută unei familii de americani pentru 10.000 de lei. Aceeași sorată a avut-o și sora ei.

Alexandra a crescut în mijlocul unei familii iubitoare, dar s-a întrebat mereu cine e mama ei naturală. Acum, după două decenii, a cunoscut-o și i-a transmis că o iartă.

"Când am fost adusă aici, aveam probleme respiratorii. Am stat luni de zile prin spitale, iar când părinţii m-au luat acasă, trebuia să stea cu mine în braţe, ore-n şir, de trei ori pe zi, cu o pompă. Ca să împingă aer în organism, să respir", își amintește Alexandra.

Când a fost adoptată de americani, Alexandra avea doar patru luni şi suferea de astm. O boală care acasă, în Şercaia, Braşov, ar fi ucis-o.

Copila a ajuns în braţele unor americani care au venit personal s-o ia din România. După ce au plătit preţul cerut, au obţinut ordinul judecătoresc şi s-au întors cu ea în America. Au vindecat-o, i-au oferit dragoste şi au trimis-o la liceu în Austria.

Citește aici mai multe despre povestea Alexandrei!

Câinii maidanezi NU mai pot fi eutanasiați... Mai ceva ca la Versailles: Palatul lui Daniel Cioabă, neîncăpător pentru bogățiile pe care le-a moștenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x