Antena Căutare

Gheorghe Trif, unul dintre eroii salvatori: "Autorităţile făceau cautări la 10 kilometri depărtare de locul prăbuşirii!"

Argentin Todea, Gherghe Trif şi Gheorghe Giurgiu, cei trei săteni care au ajuns primii la locul accidentului şi au salvat vieţile a cinci oameni, au fost prezenţi în platoul de la Acces Direct!

Argentin Todea, Gheorghe Trif şi Gheorghe Giurgiu, cei trei săteni care au ajuns primii la locul accidentului şi au salvat vieţile a cinci oameni, au fost prezenţi în platoul de la Acces Direct!

Cei trei au reconstituit firul întâmplărilor de luni seară.

”Soția mea mi-a zis că a văzut la televizor că un avion s-a prăbușit în Apuseni. Eu am sunat la 112 și mi-au făcut legătura cu doctorul Zamfir. El mi-a zis că se află pe un munte, în zăpadă”, spune Gheprghe Trif.

El i-a cerut ajutorul vecinului său, Gheorghe Giurgiu. Cei doi au plecat cu mașina personală spre munte. Mai târziu, li s-a alăturat Argentin Todea.

”Era beznă de nu vedeai cu lanterna la un metru”, spune unul dintre salvatori.

Imagini care au smuls lacrimi românilor: O mare de oameni a înconjurat sicriul alb cu trupul neînsufleţit al Aurei Ion... Mirela Boureanu Vaida, în lacrimi, la Acces Direct: "Dumnezeu le-a dat zile. Țara nu le-a dat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x