Antena Căutare

Gigi Becali, încă o faptă colosală în lupta cu coronavirusul: „Faceți în fiecare zi 5.000 de măști, le plătesc eu”

Gigi Becali face încă un gest uimitor și se implică în mod activ, cu donații, pentru a sprijini medicii români, în lupta zilnică pe care o duc împotrivă răspândirii coronaviruslui. Becali a cerut unei fabrici de textile din România să oprească orice producție și să confecționeze măști, pe care le va cumpăra și le da distribui personalului medical.

Gigi Becali, donație pentru spitale

Latifundiarul din Pipera a declarat că a fost contactat și i s-a cerut ajutorul. N-a ezitat o clipă și să ajute. Gestul lui Becali a făcut înconjurul României.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și: Video de senzație! Ce pandemie, tată? Gigi Becali și-a scos oile în oraș!

Becali susține că nu se teme de coronavirus: "Mă rog zilnic"

"Cel mai mare ajutor pe care îl dau oamenilor este rugăciunea mea, pe care o fac la biserică. Mă rog la Hristos. S-au vindecat vreo 19. O să se vindece toți, așa o să facă Dumnezeu. Unde e Sfânta Liturghie e greu cu boala. Cum să-mi fie frică de coronavirus? Sunt împărtășit. Nu mi-e frică. Mă duc în fiecare zi la biserică. Se apropie vreun virus sau microb de mine când eu mă rog la Hristos timp de două ore la Sfânta Liturghie? Nu poate niciun coronavirus”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Locurile de joacă din parcuri, dar și cele destinate socializării, închise... Din cei 4.000 de români blocați ore în șir la granită, doar 60 au intrat în carantină când au ajuns acasă, în România...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x