Gigi Becali, încă o faptă colosală în lupta cu coronavirusul: „Faceți în fiecare zi 5.000 de măști, le plătesc eu”

Gigi Becali face încă un gest uimitor și se implică în mod activ, cu donații, pentru a sprijini medicii români, în lupta zilnică pe care o duc împotrivă răspândirii coronaviruslui. Becali a cerut unei fabrici de textile din România să oprească orice producție și să confecționeze măști, pe care le va cumpăra și le da distribui personalului medical.

Gigi Becali, donație pentru spitale

Latifundiarul din Pipera a declarat că a fost contactat și i s-a cerut ajutorul. N-a ezitat o clipă și să ajute. Gestul lui Becali a făcut înconjurul României.

„Am vorbit la cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și: Video de senzație! Ce pandemie, tată? Gigi Becali și-a scos oile în oraș!

Becali susține că nu se teme de coronavirus: "Mă rog zilnic"

"Cel mai mare ajutor pe care îl dau oamenilor este rugăciunea mea, pe care o fac la biserică. Mă rog la Hristos. S-au vindecat vreo 19. O să se vindece toți, așa o să facă Dumnezeu. Unde e Sfânta Liturghie e greu cu boala. Cum să-mi fie frică de coronavirus? Sunt împărtășit. Nu mi-e frică. Mă duc în fiecare zi la biserică. Se apropie vreun virus sau microb de mine când eu mă rog la Hristos timp de două ore la Sfânta Liturghie? Nu poate niciun coronavirus”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri