Căutare Live

Imagini greu de privit! Familia Aurei Ion, devastată de durere

Devastaţi de durere, părinţii, fratele şi surorile Aurei nu s-a dezlipit o clipă de lângă sicriul cu trupul neînsufleţit. Le-au rămas doar lacrimile. Şi nicio explicaţie pentru care un suflet atât de curat a trebuit să plece atât de devreme

Devastaţi de durere, părinţii, fratele şi surorile Aurei nu s-a dezlipit o clipă de lângă sicriul cu trupul neînsufleţit. Le-au rămas doar lacrimile. Şi nicio explicaţie pentru care un suflet atât de curat a trebuit să plece atât de devreme.

Fratele tinerei a vorbit aseară despre sora lui. Şi despre dorinţa ei de a salva vieţi.

"Ea a dorit să ajute foarte multă lume şi i s-a părut că Academia Militară de medicină este cel mai potrivit lucru pentru ea. Mama nu vrea să plece de lângă ea. Tristă este puţin spus. Gândiţi-vă că ei ştiu că, după ce avionul s-a prăbuşit, Aura a stat 6 ore în chinuri cu multiple traumatisme, şoc hiopotermic, am înţeles că a avut bazinul făcut praf. Aşa că vrea să vă gândiţi ce durere a simţit ea şi ce durere simt părinţii ştiind lucrurile acestea.

Noi nu căutăm niciun vinovat şi nu vrem să învinovăţim pe nimeni, doar că vrem să lansăm un semnal de alarmă pentru ca pe viitor să nu se întâmple astfel de accidente. Şi nu mă refer doar la medici. La toată lumea. Să se investeascîă în medicină pentru ca să nu se mai irosească alte vieţi. Am auzit cazuri de medici au fost atât de pasionaţi de meseria lor că şi-au donat organe pentru pacienţii lor. Şi eu cred că este un gest mai mult decât nobil", a spus fratele Aurei.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Dan Negru, impresionat de moartea Aurei: “Îmi pare rău de puștoaica asta”...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri