Încă un urs a MURIT lovit de o mașină! Animalul s-a târât câțiva kilometri înainte să moară. Este al cincilea caz în 30 de zile

Un urs a lovit de o mașină pe un drum din județul Mureș! Animalul a plecat din locul în care a fost lovit de autovehicul, însă a fost găsit fără suflare la câțiva kilometri distanță. Este al cincilea caz de acest gen, în care urs este implicat într-o coliziune cu un autovehicul, din ultima luna.

Un urs a murit lovit de mașină în județul Mureș

Citește și: Spectacolul cruzimii în Harghita! Ursul de 400 de kilograme încă trăia când a fost ridicat cu buldo-excavatorul

„Imediat am declanșat procedura pe care am aprobat-o în asemenea cazuri. Într-un timp foarte scurt echipajul de Poliție din zonă s-a deplasat acolo și mi-a confirmat cazul”, a spus prefectul orașului Mureș.

Ursul a fost preluat de paznicii de vânătoare din zonă. Acesta nu a fost găsit de către autorități la locul accidentul, ci la câțiva kilometri distanță.

Citește și: Este revoltător! Un urs a fost lovit și lăsat să sufere pe marginea drumului. Veterinarul din Harghita nu avea tranchilizant

Ultimul caz de urs lovit de o maşină în județul Mureș s-a înregistrat în urmă cu o săptămână, în localitatea Găiești. Primele informaţii arătau că animalul a murit, însă reprezentanţii Prefecturii Mureş au constatat că acesta era încă în viață. Anterior acestui caz, un alt urs a fost lovit de o maşină în judeţul Harghita şi a agonizat aproape o zi la locul accidentului. Ulterior, acesta a fost împuşcat de vânători.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri