Antena Căutare

INDEMNIZAŢIE CREŞTERE COPIL 2018. Anunţul făcut de Guvern! Se taie din indemnizaţiile de creştere a copiilor. Cu cât vor primi mai puţin mamele

Revoluţia fiscală are efecte negative şi în rândul mamelor. Astfel, dacă angajatorul nu a mărit salariul brut, acestea vor primi mai puţini bani lunar de la stat.

Revoluţia fiscală are efecte negative şi în rândul mamelor. Astfel, dacă angajatorul nu a mărit salariul brut, acestea vor primi mai puţini bani lunar de la stat.

INDEMNIZAŢIE CREŞTERE COPIL 2018. Concret, o femeie care are un salariu net de 2.500 de lei ar primi în mod normal o indemnizaţie de 2.125 de lei. După revoluţia fiscală, dacă firma nu a mărit salariul brut, indemnizaţia va fi mai mică cu 351 de lei, adică o mămică va primi 1.774 lei.

Aceasta nu este prima oară când Guvernul umblă la indemnizaţiile pentru mame. În august 2017 a fost adoptată o ordonanţă care prevede că valoarea maximă a acestor indemnizaţii nu poate depăşi 8.500 lei lunar.

INDEMNIZAŢIE CREŞTERE COPIL 2018. "Indemnizaţia lunară se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţara garantat în plată şi nici mai mare de 8.500 lei", potrivit OUG nr.55/2017.

România, sub COD PORTOCALIU de vreme rea. LISTA judeţelor în care elevii NU merg la şcoală!... Urgia albă a cuprins Europa! Gerul şi ninsoarea invadează maoritatea țărilor, în ultimele zile de februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x