Antena Căutare

Inmormantare de lux la Timisoara. Cortegiul funerar a blocat un bulevard intreg

Un bulevard din centrul Timisoarei a fost blocat de un cortegiu funerar. Fiul unui lider al clanului Carpaci a fost condus pe ultimul drum de o fanfara, asa cum cere traditia tiganeasca. Baiatul de numai 26 de ani a fost rapus de o boala grea si cantarea 260 de kilograme.

A fost nevoie de 10 barbati pentru a ridica sicriul in care se afla trupul neinsufletit al tanarului. Sicriul in valoare de 10.000 de euro a fost sculptat manual in Germania si are manere de aur.

Familia baiatului, stabilita de 20 de ani la Frankfurt, nu s-a uitat a bani nici cand a venit vorba de flori. Masina care a transportat sicriul a fost impodobita cu coroane de flori inalte de trei metri.

Parintii tanarului au respectat cu sfintenie traditia tiganeasca, asa ca in fruntea cortegiului funerar s-a aflat o fanfara. Pe drumul catre cimitir cortegiul a dat peste cap circulaţia rutiera, dar niciun politist nu i-a luat la intrebari pe rromi.

Sorin Ovidiu Vantu, urmarit penal pentru spalare de bani si delapidare... Aspazia Cojocaru, judecatoare la CCR, implicata intr-o retea de falsificare a examenului de admitere la Drept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x