Antena Căutare

Jaf de 50.000 de lei la Constanta. Hotii, surprinsi in casa de proprietar

Au crezut ca dau lovitura vietii lor, dar s-au ales cu politia pe urme. Este povestea a patru tineri din Constanta care au furat bijuterii de 50.000 de lei. Socoteala de acasa nu prea s-a potrivit cu cea din targ, iar proprietarul locuintei i-a prins in fapt.

Cei patru indivizi si-au planuit bine atacul. Au supravegheat indeaproape casa, dar si pe proprietari. Hotii au actionat imediat ce s-a ivit momentul oportun.

"Am fost ieri la o onomastica, am plecat pe la ora doua toti de acasa, sotia si copilul si pe la ora sapte mi-a sunat telefonul", povesteste Marian Cartoafa, pagubit.

Un telefon conectat la o alarma. Lucru pe care indivizii nu l-au luat in calcul. In timp ce ei isi vedeau nestingheriti de cotrobait prin vila, proprietarii se intorceau acasa. I-au prins chiar in fapt.

"Erau vreo trei, patru persoane la etaj, chiar in camera lui si cand am ajuns si eu el chema cainele", a spus Marian Cartoafa.

Indivizii au reusit sa fuga insa. In graba, au luat cu ei si bijuteriile familiei in valoare de 500 de milioane de lei vechi. Alertati de strigatele proprietarului, vecinii au sarit in ajutor.

"Un vecin din spatele nostru, care a auzit alarma si strigatele noastre probabil, a alergat si l-a prins pe unul dintre ei".

"Politistii au dispus retinerea lui pentru 24 de ore. Cercetarile continua pentru identificarea celorlalti si tragerea lor la raspundere penala si recuperarea prejudiciului", a declarat Gelu Manolescu, purtator de cuvant al IPJ Constanta.

Din fericire pentru proprietar insa, si casa si bunurile erau asigurate.

UPDATE! Mitropolitul Clujului, operat pe cord la Viena... Gigi Becali a dat Primaria Capitalei in judecata pe motiv ca a fost inselat la despagubirea pentru un teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x