Antena Căutare

La Complexul Rovinari se dau prime pentru orice, chiar si pentru muraturi

Sa tot lucrezi la Complexul Energetic Rovinari! In timp de bugetarii strang cureaua si primesc salarii cu 25 la suta mai mici, angajatii companiei. de stat incaseaza prime. Nu o data pe an, ci de mai multe ori: de Paste, de ziua minerului, de ziua energeticianului, de vacanta. Si nu e tot. Urmeaza, atentie, prima de muraturi!



Asta e un drept al fiecarui salariat si conform legii se plateste inaintea oricarei cheltuieli financiare a complexului

Fostul director al complexului a dezvaluit insa ca primele au aparut de curand. "In perioada 2006-2008, cand complexul facea profit de 1000 miliarde in fiecare an, echivalentul a 25 milioane euro, aceste prime nu existau. Acum, complexul a incheiat primele 6 luni ale acestui an cu un profit de 46 de miliarde de lei.

Cand aud de prime, pe bugetarii cu salariile reduse ii apuca plansul.

"Este incorect pentru ca toti sunt finantati de la bugetul statului si au si pierderi si in continuare ei beneficiaza de stimulente, prime", a spus un angajat al consiliului judetean Gorj.

In timp ce unii isi fac griji ca nu vor avea cu ce sa achite caldura la iarna, angajatii Complexului Energetic Rovinari asteapta prima de muraturi!





VIDEO! Profesorii unui liceu din Targu Mures si-au zugravit singuri scoala... Prime nesimtite la Complexul Energetic Rovinari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x