Antena Căutare

„M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | FOTO

Un tânăr din Hunedoara a avut surpriza vieții sale când s-a trezit cu mașina acoperită de mesaje. Cum a reacționat soția lui după ce a văzut mesajul „M-ai lăsat grvidă, boule”, afișat pe bolidul de familie.

imagine cu o parcare din romania plina de masini
„M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | Shutterstock

Un bărbat din Deva, județul Hunedoara a avut surpriza vieții lui când și-a găsit mașina din parcare plină de mesaje. Printre mai multe post-it-uri se afla și o „veste” care l-a băgat în sperieți pe șofer. Imaginile au fost publicate în mediul online și acum fac înconjurul internetului.

O scenă parcă desprinsă din telenovele a avut loc în urmă cu câteva zile în Deva. Un bărbat s-a trezit cu mașina plină de notițe, iar una dintre ele părea extrem de serioasă.

Mașina aflată în parcare era acoperită de mai multe post-it-uri, iar pe lunetă se afla un mesaj „îngrijorător”. Acesta părea să fie informat de căte o tânără că ar fi gravidă. „M-ai lăsat gravidă, boule”, este mesajul scris cu majuscule, pe o coală albă de hârtie, așezată pe lunetă.

Citește și: O mamă cu doi copii gălăgioși s-a scuzat în restaurant și a cerut nota de plată. Ce a putut să facă o altă clientă

Cum era de așteptat, vecinii s-au sesizat rapid și au început să-l bărfească pe la colțuri pe posesorul mașinii, potrivit stiridecluj.ro. De asemenea, și soția lui s-ar fi alertat atunci când a văzut mesajul scris pe mașina bărbatului care are deja o famillie.

Care este adevărul din spatele mesajului „M-ai lăsat gravidă, boule” afișat pe mașina unui hunedorean

Situația inediată a avut loc chiar pe data de 1 aprilie, astfel că după câteva momente, șoferul a putut să răsfule ușurat. Totul a fost doar o farsă! Prietenii tânărului au vrut să-i joace o farsă de zile mari și au și reușit pentru puțin timp.

După ce lucrurile s-au mai calmat, imaginea cu mașina hunedoreanului a fost postată și în mediul online. Cum era de așteptat, imaginea a strâns o mulțime de reacții, dar și comentarii, în aceeași notă amuzantă.

„E nevoie de doi pentru o sarcină”, a ținut să precizeze un internaut.

„România lucrului bine făcut!”, a mai glumit cineva.

„E farsă de 1 aprilie, nu v-ați prins?”, a remarcat altcineva. „Cam mult efort depus sa lipeasca toate alea pentru o gluma”, a dar replica un utilizator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris un client

Nu este prima dată când o astfel de farsă se viralizează. În 2022, mai mulți tineri i-au scris unui prieten pe mașină același mesaj. Cu toate acestea, ei au mers mai departe de atât și au folosit vopsea albă pentru a face gluma.

La acel moment, s-au autosesizat și polițiștii din Brașov, dar nu a fost demarată o anchetă.

Nostradamus al zilelor noastre face primele predicții pentru 2024. Ce spune bărbatul... Românii vor să afle cum găsești iepurașii de ciocolată care au bani înăuntru. Care este adevărul, de fapt | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x