Antena Căutare

Marcel Vela, mesaj neașteptat, plin de melancolie: "suntem precum o frunză plutitoare. Oamenii să își ridice privirea către Cer!"

În contextul deciziei luate de Guvernul condus de Ludovic Orban, de a permite ca slujbele și adunările religioase să poată fi organizate și în interiorul bisericilor, Marcel vela, Ministrul de Interne, a postat pe Facebook un mesaj suprinzător prin care își expune viziunea asupra vieții: "Ne-am dat seama că suntem precum o frunză plutitoare, iar dimineața fiecărei zile reprezintă cel mai frumos cadou pe care îl primim"

Marcel Vela, mesaj neașteptat, plin de melancolie: "suntem precum o frunză plutitoare. Oamenii să își ridice privirea către Cer!"

Mesajul plin de tâlc postat de către Marcel Vela în mediul online:

Când se vor deschide în totalitate restaurantele și teatrele! Raed Arafat vine cu lămuriri: "toată lumea doreşte totul să fie relaxat"

„Dragi prieteni,

Nu cred că a existat o perioadă din vremurile moderne în care oamenii să își ridice atât de mult privirea către Cer, în căutarea speranței.

Ne-am dat seama că suntem precum o frunză plutitoare, iar dimineața fiecărei zile reprezintă cel mai frumos cadou pe care îl primim și pentru care uităm de multe ori să mulțumim când deschidem ochii.

Ne-am gândit cu grijă la toți cei pe care îi iubim, ne-am rugat împreună și am căutat lumina sfântă, mai mult ca niciodată, în interiorul nostru.

Ne-am întors privirea către adevărata valoare care guvernează lumea, iubirea față de aproapele nostru.

Fiecare efort a fost făcut din iubire și respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și pentru că ne pasă.

Viitorul aparține doar celor care nu se dezic de această valoare, deci să avem în continuare grijă de viață și să o prețuim!

Printre măsurile de relaxare adoptate astăzi în ședința de Guvern s-a luat și decizia ca slujbele sau adunările religioase să poată fi organizate și în interior.

Condițiile în care se vor desășura slujbele în interior le vom stabili printr-un Ordin comun al Ministrului Afacerilor Interne și Ministrului Sănătății.

Așa cum am spus mai sus, să iubim viața și să ne rugăm pentru sănătate, indiferent de religia și credința fiecărui compatriot!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pe Facebook.

Când se vor deschide în totalitate restaurantele și teatrele! Raed Arafat vine cu lămuriri: "Toată lumea doreşte ca... Lista restricțiilor de vacanță pentru fiecare țară din Europa. Regulile pe care trebuie să le știi dacă vrei să pleci în...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x