Căutare Live

Când se vor deschide în totalitate restaurantele și teatrele! Raed Arafat vine cu lămuriri: "Toată lumea doreşte ca totul să fie relaxat"

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, marţi, când se vor putea deschide în totalitate teatrele și restaurantele. Acesta a subliniat faptul că în cazul în care se va relaxa "totul deodată", ar însemna "un număr mult mai mare de oameni expuşi unui risc".

Când se vor deschide în totalitate restaurantele și teatrele! Raed Arafat vine cu lămuriri: "toată lumea doreşte totul să fie relaxat""Noi am zis un lucru şi vreau să-l subliniez - nu putem relaxa totul deodată, lăsând la o parte dezbaterile, pentru că toată lumea doreşte totul să fie relaxat.

Este imposibil acest lucru, pentru că asta înseamnă să vii să spui că, gata, ne întoarcem la normalitate, ca înaintea virusului. Haideţi să vedem şi alte ţări şi ţări care au avut probleme mari, dacă ele au luat astfel de măsuri, toată lumea ia măsurile treptat şi iau măsurile cu perioada de observare de 14 zile.

Unii au început mai devreme decât noi, alţii încă nu au început tot ce am început noi", a explicat Arafat, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, întrebat despre faptul că nu s-a luat decizia de a se redeschide teatrele şi restaurantele.

Și-a torturat bebelușul provocându-i traumatisme cerebrale grave deoarece bănuia că nu este al lui! Medicii sunt rezervați, minorul se zbate între viață și moarte


Relaxarea măsurilor impuse din cauza epidemiei de COVID-19 trebuie făcută treptat

S-a descoperit primul medicament IEFTIN ce salvează viața unui bolnav de coronavirus. Anunțul făcut de medicul Adrian Marinescu


"Poate că e logic să spui: de ce nu asta, de ce nu asta, dacă începe acolo, de ce nu poate să înceapă şi dincolo.

Pentru că asta înseamnă un număr mult mai mare de oameni expuşi unui risc, pentru că nimeni nu poate garanta un risc zero la oricare din măsurile de relaxare pe care noi le dăm. Risc zero nu există, aşa că e normal să le facem treptat, ce nu se relaxează acum se relaxează în următoarea perioadă", a susţinut şeful DSU.


Potrivit acestuia, mesajul către populaţie este că, dacă se respectă măsurile de distanţare şi "de compensare" - mască, igienă, şansa de a se relaxa lucrurile care sunt restricţionate este "mult mai mare".

Adio carantină instituționalizată! Țara în care românii vor putea călători fără teama că ar putea fi izolați

"Să nu cădem victime dezinformării"

Suceava: Cadrele medicale au furat medicamentele împotriva coronavirusului. Acestea se plângeau că nu au cu ce să îngrijească bolnavii: "Este un act criminal"

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole


"Dacă nu se respectă şi dacă cădem victime la dezinformările care pun sub semnul întrebării existenţa bolii, existenţa virusului şi începem să spunem că nu există nimic şi nu respectăm nimic, riscul e să ne trezim că avem probleme mult mai serioase cu care trebuie să ne confruntăm şi să luăm măsuri, din nou, pentru limitarea răspândirii virusului. Exemple, pe plan mondial, există destule", a indicat Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Marcel Vela, mesaj neașteptat, plin de melancolie: "suntem precum o frunză plutitoare. Oamenii să își ridice privir...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri