Căutare Live

Maria Cârneci este îngenunchiată de durere! Soțul artistei s-a stins din viață după lupta cumplită cu boala

Soțul Mariei Cârneci a murit astăzi, 25 noiembrie, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni. 

Maria Cârneci

În urma intervenției au apărut mai multe complicații și s-a luptat mult timp cu boala. Din păcate, astăzi a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens in sufletele apropiaților. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii.

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus mâine, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera. Maria Cârneci trece acum prin momente cumplite și trebuie să fie puternică, familia ei trecând printr-o adevărată cumpănă, potrivit Spynews.

"Cu soţul meu sunt împreună de 34 de ani. Poate că soţul meu m-a înşelat însă niciodată nu mi-am dat seama. (...) Acum sunt leşinată după nepoţica mea Rose Mari. Şi mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau aşa pe ascuns şi mă dă de gol." declara Maria Cârneci la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Gestul extrem pe care l-a făcut un polițist! A fost reținut după ce a fost filmat cum conducea haotic... Imagini sfâșietoare! Pericol biologic pentru România, după ce nava cu 14.000 de oi s-a răsturnat în Constanța! Ce anunță...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x