Antena Căutare

Reacția ministrului Sănătății, după moartea medicului din Bihor, în timpul gărzii: „Țin să precizez...”

Minsitrul Sănătății, Sorina Pintea, a reacționat după ce un medic din Bihor a murit în timpul gărzii, spunând că în sistemul de sănătate s-au făcut pași importanți, însă efectele se vor vedea în timp.

Minsitrul Sănătății, Sorina Pintea, a reacționat după ce un medic din Bihor a murit în timpul gărzii, spunând că în sistemul de sănătate s-au făcut pași importanți, însă efectele se vor vedea în timp.

„Procentul alocat pentru medicina de familie crește. La rezidențiat s-au scos mai multe locuri în ceea ce privește medicina de familie. Sunt lucruri care nu au fost rezolvate timp de 30 de ani și nu pot fi rezolvate într-un an, și dacă le rezolvăm nu pot produce efecte”, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

„Aș vrea să precizez că tariful orar pentru gărzile în centrele de permanență a crescut la 40 de lei pe oră”, a adăugat ministrul Sănătății, după moartea medicului în timpul gărzii.

Un medic de familie în vârstă de 66 de ani din Bihor, care a ieșit la pensie în anul 2018, dar a continuat să lucreze, pentru un venit suplimentar de care ar fi avut nevoie pentru a-și susține familia, a murit în timpul gărzii, din cauza extenuării.

Bărbatul a căzut pe jos în baia spitalului, unde un asistent medical a alertat gărzile.

„Muncea foarte mult, dar nu putea să își susțină casa și familia”. Acuzații grave în cazul medicului care a murit în tim... Update. Panică la metrou, sâmbătă după-amiază! Peronul, plin de fum! Explicația Metrorex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x