Antena Căutare

O adolescenta a murit dupa ce a cazut dintr-un tren

O fata de 13 ani a murit dupa ce a cazut din tren. Ea ar fi deschis usa vagonului ca sa ia o gura de aer. In secunda urmatoare, a fost trasa afara de curentul puternic.

Totul s-a intamplat cu cateva minute inainte ca trenul sa ajunga la destinatie, in Gara de Nord Fata se intorcea dintr-o excursie la munte, cu colegii. La cativa kilometri de Gara de Nord, i s-ar fi facut rau si a mers la toaleta. A vrut sa ia, apoi, o gura de aer proaspat. Fara sa se gandeasca de doua ori, ar fi deschis usa vagonului.

Totul s-a intamplat sub privirile ingrozite ale colegilor ei de clasa. In cazatura, copila s-a lovit cu capul de sine. Un echipaj SMURD a ajuns imediat la locul accidentului, dar manevrele de resuscitare nu si-au mai avut rostul. Lovitura violenta i-a fost fatala.

Anchetatorii iau in calcul si varianta ca usa sa se fi deschis singura, din cauza unei defectiuni tehnice. Cazul a fost preluat, acum, de Parchetul Buftea.

"O echipa de investigatii de la CFR Calatori a inceput sa verifice care este cauza in urma careia aceasta usa s-a putut deschide, sa vedem daca a fost o defectiune tehnica a vagonului sau senzorul care informeaza ca usa este inchisa a fost in vreun fel mascat", a declarat directorul CFR Calatori, Stefan Rosanu.

Trupul copilei a fost transportat la Insitutul de Medicina Legala din Bucuresti, pentru necropsie.

Parcul "Oraselul Copiilor" are o noua infatisare... ATENTIE! Avertizare de ceata, in opt judete din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x