Antena Căutare

O nouă zi, un nou seism! România s-a cutremurat din nou în urmă cu doar câteva minute

N-au trecut decât câteva ore de când România s-a cutremurat, iar acum, în urmă cu puțin timp s-a produs un nou seism de 3,7.

N-au trecut decât câteva ore de când România s-a cutremurat, iar acum, în urmă cu puțin timp s-a produs un nou seism de 3,7.

Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs marţi seară, la ora 20.33, în zona seismică Vrancea, în Buzău, la o adâncime de 140 de kilometri.

Acesta este al doilea cutremur care a avut loc astăzi. Un seism cu magnitudinea de 3,6 s-a produs dimineaţă, în zona seismică Vrancea.

De la începutul acestui an, în zona Vrancea au fost înregistrate până acum două cutremure mai mari, cu magnitudinea de 4,6, ultimul având epicentrul în judeţul Buzău.

Sursa: Antena 3

VIDEO ȘOCANT! Război într-un autobuz din București: A pufăit dintr-o țigară electronică, iar mai mulți călători au luat-... Ploi aproape zilnic, după 20 aprilie! Prognoza METEO în fiecare regiune a țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x