Antena Căutare

Percheziţii ale poliţiştilor din Bucureşti într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu estimat la 1,2 milioane de lei

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, miercuri, percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Teleorman, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălarea banilor cu un prejudiciu estimat la 1,2 milioane de lei.

Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare a banilor.

”În urma cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2014-2015, reprezentanţii unor societăţi comerciale din Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Giurgiu, ar fi înregistrat în contabilitate şi ulterior ar fi declarat la organele fiscale achiziţii fictive de bunuri în valoare de 4.000.000 de lei, de la o firmă de tip fantomă”, a transmis, miercuri, Poliţia Bucureşti.

Sursa citată a precizat că prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 1.211.000 de lei, reprezentând Taxa pe Valoare Adăugată şi impozitul pe profit, iar suma supusă procesului de spălare a banilor este de aproximativ 4.000.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursa : news.ro

Prețurile alimentelor vor exploda, în următoarea perioadă: „Creșteri în lanț. Tot ce înseamnă carne de porc, pasăre, vit... Klaus Iohannis a decorat drapelul de luptă al Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” cu Ordinul ”Virtutea Militară” în grad ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x