Antena Căutare

Petrecuse până în zori în club și în drum spre casă a murit! A făcut lucrul pe care mulți tineri nu îl realizează

A petrecut toată noaptea în club așa cum fac mulți tineri de vârsta lui, însă ce a urmat apoi a lăsat o familie îndurerată. Tânărul de 20 de ani a murit în timp ce se întorce acasă de la club din cauza hipotermiei.

A petrecut toată noaptea în club așa cum fac mulți tineri de vârsta lui, însă ce a urmat apoi a lăsat o familie îndurerată. Tânărul de 20 de ani a murit în timp ce se întorce acasă de la club din cauza hipotermiei.

Ian Tang a părăsit clubul îmbrăcat doar în jeansi și în tricou, iar afară erau -2 grade Celsius. Cel mai probabil din cauza consumului de alcool nu a mai simțit frigul. Distanța dintre club și locuință nu era mare, însă adolescentul nu a mai rezistat să ajungă acasă.

Spre dimineață, prietenii au alertat poliția care a pornit în căutarea lui Ian. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Și-a găsit sfârșitul pe străzile orașului, în frig.

Foto: Daily Mail

Mobilizare în masă! Aproape 2.500 de poliţişti, jandarmi şi pompieri asigură ordinea şi siguranţa publică la funeraliile... Directoarea unei şcoli din Buzău a intrat cu maşina într-un grup de persoane! Care este cauza accidentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x