Antena Căutare

Pitesti: Un tanar care pretindea ca este angajat Electrica a inselat mai multe persoane

Aveti grija pe cine lasati sa va intre in casa. Un tanar care pretindea ca este angajat Electrica a inselat mai multe persoane din Pitesti. Barbatul citea contoarele de energie electrica si le cerea oamenilor in schimb 10 lei. Escrocul a fost prins dupa ce un barbat l-a reclamat la politie.

La doar 20 de ani, tanarul s-a gandit ca ar putea face bani frumosi din naivitatea oamenilor. Mergea din usa in usa, prin blocurile din Pitesti, cu o legitimatie falsa. Barbatul alegea drept tinte mai ales oameni batrani.

Avea un tabel, le percepea niste bani pentru citirea contoarelor, acestia de buna credinta si neintiati multi dinte ei i-au dat banii", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Oamenii legii au reusit sa puna mana pe falsul inspector. Pana acum, alti cinci pagubiti au facut plangere impotriva sa, dar politistii se asteapta ca numarul acestora sa creasca. Tanarul s-a ales cu un dosar penal pentru inselaciune, fals si uz de fals.

Petarde si artificii in toate pietele, desi sunt ilegale... Dupa ninsoare vine gerul! Temperaturi de -15 grade Celsius. Vezi prognoza pe trei zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x