Antena Căutare

Preoți amenințați în altar cu o brichetă, pe post de pistol. Un bărbat din Tulcea, deranjat de slujbă, a vrut să-i pună la punct pe Slujitorii Domnului

A treia zi de Paşti a fost plină de emoţii pentru preoţii Bisericii de Rit Vechi dintr-o comună tulceană. Aceştia s-au trezit, în altar, cu un bărbat înarmat cu un pistol. Omul era deranjat de sunetul pe care preoţii îl făceau în timpul slujbei. La faţa locului a ajuns, evident, şi Poliţia.

Slujba din locașul de cult a fost întreruptă de două persoane. Una dintre ele a intrat peste preoți în altar, ținând un "pistol" în mână. Individul a țipat la preot, amenințându-l cu așa zisa armă.

În biserică se aflau cinci enoriași și preoții, însoțit de încă o persoană. Aceasta a smuls camera video ce transmitea imaginile în direct din timpul slujbei, în timp ce individul înarmat a intrat în altar.

Citește și: Autorităţile au luat decizia carantinării parţiale a localităţii constănţene Cuza Vodă

Pistolul cu care au fost amenințați preoții ar fi fost, de fapt, o brichetă

„În dimineața zilei de 21 aprilie, în urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sarichioi au intervenit la un lăcaș de cult din localitate, unde s-a semnalat faptul că, un bărbat de 40 de ani, din Sarichioi, ar fi amenințat preotul, cu un pistol, deranjat fiind de zgomotul produs de oficierea slujbei religioase. Polițiștii au intervenit, au identificat bărbat în cauză si au constatat ca pistolul respectiv era, de fapt, o brichetă", au declarat autoritățile locale.

Monica, medicul român erou la Terapie Intensivă, în Italia: "Pacientul învinsese boala. Se uita la noi şi a începu... Muncitori români din Germania, amenințați că au dezvăluit ororile de pe plantațiile de sparanghel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x