Antena Căutare

Prim-vicepresedinte al CNSLR Fratia, Liviu Luca, trimis in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a lui Liviu Luca, prim-vicepresedinte al CNSLR Fratia, pentru folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si fals in inscrisuri sub semnatura privata, comis pentru a ascunde o infractiune asimilata celor de coruptie.

Liviu Luca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul privind semnarea unui contract de management de catre societatea Sind Tour Trading SRL, la care CNSLR-Fratia este actionar majoritar, cu o firma timisoreana referitor la preluarea in administrare a patrimoniului confederatiei.

In dosar vor fi judecati si Neculai Miron, director general la Grup Mir, pentru complicitate la infractiunea de folosire a autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si instigare la infractiunea de folosire cu rea credinta a fondurilor societatii, precum si Florin Dumitrescu, director general adjunct la Grup Mir, petnru folosire cu rea credinta a fondurilor societatii.

In rechizitoriul trimis instantei ca, in cursul anului 2011, Liviu Luca, folosindu-si influenta de prim-vicepresedinte al CNSLR Fratia, a inlesnit incheierea unui contract de management intre societatile Sind Tour Trading SRL, la care CNSLR-Fratia este actionar majoritar, si Tour Mirinvest SRL Timisoara, prin care cea de-a doua societate a obtinut foloase necuvenite de 732.000 de euro.

Sind Tour Trading SRL este o societate comerciala in care CNSLR-Fratia detine 95% din capitalul social si are ca obiect de activitate prestarea de servicii turistice, in calitate de administrator al unor hoteluri aflate in patrimoniul sindicatelor, a precizat DNA, intr-un comunicat de presa.

Foto: Intactimages

Blejnar demisioneaza de la ANAF: "Sunt un om de onoare"... O schela s-a prabusit in Baia Mare peste o femeie si un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x