Prognoza METEO 12 martie. Bucurați-vă de VREME! De LUNI, vine PRĂPĂDUL în România

Ce ne așteapta la inceput de saptamana: meteo Anm, luni 12 martie.

Prognoza METEO 12 martie. Bucurați-vă de vremea călduroasă din toată țara. De luni, 12 martie, meteorologii anunță schimbări dramatice ale vremii în România.

În prezent, temperaturile se mențin chiar cu 10 grade Celsius mai mari decât normalul perioadei, iar soarele i-a scos pe români din case, însă acest lucru se va schimba încă din prima zi a noii săptămâni. Specialștii METEO ANM avertizează asupra fenomenelor meteo ce vor urma: ploi abundente însoțite de descărcări electrice, iar pericolul de inundații este ridicat. De altfel, încă de săptămâna trecută au existat drumuri închise, alertă de inundații în mai multe regiuni.

Prognoza METEO martie, aprilie, mai 2018 | VREMEA de Paște și 1 Mai va fi...

Vremea 12 martie București. În Capitală, vremea se menține caldă, cu temperaturi cuprinse între 18°C și 9°C. Noaptea apar ploile, însoțite de tunete. Temperaturile sunt în continuă scădere pe tot parcursul săptămânii.

Prognoza METEO 12 martie. Bucurați-vă de VREME! De LUNI, vine PRĂPĂDUL în România

Prognoza METEO ANM România, luni 12 martie

Vremea va deveni instabilă in cea mai mare parte a tării si va fi in continuare mult mai caldă decat ar fi normal la această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 9 si 19 grade, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 9 grade, mai scăzute in depresiuni, spre 1...2 grade. Innorările vor fi temporar accentuate si va ploua, ziua mai ales in jumătatea de vest a tării, iar spre seară si noaptea in toate regiunile. Vor fi mai ales averse, insotite pe arii restranse si de descărcări electrice, iar local, cu precădere in sud-vest, se vor depăsi 15 l/mp si izolat 20...30 l/mp. Precipitatii mixte vor mai fi doar in zona montană inaltă, la peste 1900 m altitudine. Vantul va avea intensificări locale, indeosebi in cursul zilei, mai ales in vest, est si la munte. La inceputul intervalului vor fi conditii de ceată in sud si sud-est.

Prognoza METEO | Vremea se SCHIMBĂ radical: ploi, furtuni, descărcări electrice în România

sursa: vremeaido.ro, mediafax.ro

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri