Antena Căutare

Cutremurător! Român forțat să cerșească la Barcelona, câte 18 ore pe zi! Nu l-au iertat nici când medicii i-au amputat piciorul, de la degerături

Trei români riscă ani grei de închisoare după ce au batcojorit ani la rând un bătrân pe străzile din Barcelona. L-au obligat să cerşească 18 ore pe zi, în frig şi nemâncat. Din cauza condiţiilor în care era obligat să trăiască, omul şi-a pierdut un picior. 

Cutremurător! Român forțat să cerșească la Barcelona, câte 18 ore pe zi! Nu l-au iertat nici când medicii i-au amputat piciorul, de la degerături
Un român a fost obligat să cerșească în Barcelona

Mai bine de 18 ore, întins pe asfalt, pe ger, pe ploaie sau pe caniculă. Aşa a arătat viaţa unui bătrân timp de patru ani. Coşmarul a început în 2016, când românul a plecat în Spania cu speranţa unei slujbe bine plătite.

Ajuns acolo, trei românii i-au promis că îl vor ajuta, însă i-au luat actele şi l-au trimis la cerşit.

Cei care l-au exploatat au câştigat o avere. Între 300 şi 500 de euro zilnic, bani pe care îi pariau la jocuri de noroc.

Indivizii nu l-au eliberat pe bătrân nici după ce a ajuns la spital cu degerături. Medicii i-au amputat un picior.

În scaunul cu rotile sau în cârje, acesta a fost trimis înapoi, în stradă. Se sprijinea în două cârje, dar stătea acolo.

Când poliţiştii le-au luat urma, cei trei bărbaţi au fugit în România. Doi dintre ei au fost arestaţi şi extrădaţi în Spania. Al treilea a fost prins pe 19 ianuarie, în Barcelona. S-au reîntâlnit, cu toţii, după gratii, unde vor rămâne în aşteptarea procesului.

Mircea Beuran, reținut de procurorii DNA. Medicul este acuzat că a luat mită 10.000 de euro... Priviți și cruciți-vă! Cât costă o masă la Camera Deputaților! Cele mai mici prețuri pentru aleșii neamului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x