Antena Căutare

Și-au văzut moartea cu ochii, dar au învins coronavirusul deși sufereau de boli preexistente. Ce tratament a avut succes uriaș în cazul unor pacienți din Israel

Șase persoane infectate cu noul coronavirus, care se aflau în stare gravă, s-au recuperat complet după ce le-a fost administrat un tratament cu celule placentare PLX pus în practică de compania medicală Pluristem, care are sediul în Haifa, Israel. 

Și-au văzut moartea cu ochii, dar au învins coronavirusul deși sufereau de boli preexistente. Ce tratament a avut succes uriaș în cazul unor pacienți din Israel
Și-au văzut moartea cu ochii, dar au învins coronavirusul deși sufereau de boli preexistente. Acest tratamentul se bucură de un succes uriaș în Israel!

Persoanele infectate cu noul coronavirus sufereau și de afecțiuni respiratorii acute, dar și de complicații inflamatorii asociate COVID-19. De asemenea, patru dintre ele sufereau și probleme cardiovasculare și renale, însă toți au reușit să se vindece complet în urma acestui tratament.

Potrivit echipei medicale Pluristem, nu numai că pacienții au supraviețuit, dar parametrii respiratori s-au ameliorat semnificativ iar trei dintre ei sunt foarte aproape de a fi deconectați de la aparatele de ventilație artificială.

Ordonanța militară numărul 8! Ce restricții și măsuri noi de protecție au fost anunțate? Ministrul de Interne, informații de ultimă oră

”Suntem pregătiți să livrăm tratamentul nostru cu celule PLX pentru un mare număr de pacienți”, spune Yaky Yanay, CEO Pluristem.

Tratamentul s-a bazat pe ”celule alogenice de tip mezenchimal, care au proprietăți imunomodulatoare”, ceea ce înseamnă că induc celulele T reglatoare naturale ale sistemului imunitar și macrofagele M2, au explicat aceștia.

Alexandru Rafila, avertisment pentru români: ”Vom avea un alt vârf spre sfârșitul anului!”

Descoperirile preclinice anterioare privind aceste celule ar fi relevat efecte terapeutice semnificative în studiile efectuate la animale cu hipertensiune pulmonară, fibroză pulmonară, leziuni renale acute și leziuni gastro-intestinale.

Două curse charter cu muncitori sezonieri pleacă vineri spre Germania de la Iaşi. Directorul aeroportului a solicitat pr... Măsuri drastice pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Cimitirele din Capitală şi pădurea Băneasa, închise de Flo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x