Antena Căutare

„Mi-au nenorocit copilul! Îi miroase mâna a putrezit”. Scandal la Spitalul din Videle. O mamă face acuzații șocante - Foto

O mamă face acuzații șocante la adresa unor asistente care lucrează la Spitalul din Videle, după ce copilul ei de un an și 5 luni ar fi fost îngrijit necorespunzător de acestea. Conducerea spitalului susţine că băiețelul a fost tratat, după ce a fost internat într-o stare gravă.

O mamă face acuzații șocante la adresa unor asistente care lucrează la Spitalul din Videle, după ce copilul ei de un an și 5 luni ar fi fost îngrijit necorespunzător de acestea. Conducerea spitalului susţine că băiețelul a fost tratat, după ce a fost internat într-o stare gravă.

Mama copilului, din satul Mârşa, judeţul Giurgiu, a scris pe Facebook că şi-a internat copilul de un an şi 5 luni la spitalul din Videle. În mesajul ei, tânăra mamă a precizat că le-a spus asistentelor că micuțul ar avea dureri şi că bandajul pe care i l-au pus nu ar fi în regulă.

„Mi-au nenorocit copilul, din cauză că nu au ele chef dacă își scoate copilul branula să îi pună alta!!! (…) M-am dus în cameră la reanimare și i-am desfăcut bandajul față de cum era strâns. L-am întrebat dacă îl mai doare și a spus că nu. Apoi, ieri, m-am uitat sub bandaj și am văzut că îi curge ceva. Am fost la ele, au desfăcut-o şi tot ele erau mirate.... «că de ce s-a făcut aşa». Le-am zis să îi dea cu ceva că miroase a putrezit şi au zis ca să mă duc să îl spăl cu apă şi săpun, l-am spălat... şi degeaba. Ne-a dat drumul acasă, i-am spus să îmi dea o cremă, orice, să nu se infecteze, şi mi-a spus că nu are nevoie de nimic, că îi trece“, a scris femeia pe Facebook.

Mama micuțului a mai scris că ar fi primit un mesaj de la un cont fals de Facebook în care cineva i-ar fi spus să şteargă postarea. „Să șterg postarea că o să mai am nevoie de acel spital.... auzi“, a scris ea.

Potrivit directorului Spitalului din Videle, Ionică Mândreanu, şi medicului pediatru Genoveva Hiastru de la aceeaşi unitate medicală, copilul din judeţul Giurgiu a fost internat pe 9 martie cu o infecţie respiratorie, a stat 5 zile internat şi a fost externat pe 14 martie.

„La palmă, acolo unde a avut branula, copilul respectiv - branulele se prind cu un leucoplast - , palma nefiind întinsă, dacă s-a umezit un pic – aţi văzut şi că dacă spălaţi nişte vase sau staţi mai mult cu mâna în apă – începe şi se încreţeşte pielea. (…) Am venit (n. r. sâmbătă, 16 martie, la spital), ne-am informat de el, a venit cu insuficienţă respiratorie, avem foile aici. În momentul în care a plecat a plecat foarte bine“, afirmă managerul spitalului.

Hiastru Genoveva a declarat că bebeluşul a fost internat cu bronşiolită şi insuficienţă respiratorie acută, adică avea o infecţie la căile respiratorii şi respiraţie grea.

„Adică a venit destul de grav la noi în secţie şi a plecat pe 14 ameliorat, cu stare foarte bună“, a adăugat medicul pediatru Genoveva Hiastru.

Potrivit acesteia, felul în care arată mâna micuţului s-ar explica printr-o dermatită de contact cauzată de leucoplast, potrivit adevarul.ro.

„Am văzut şi eu mesajul dumneavoastră – e o reacţie de tip dermatită de contact de la leucoplast. Eventual partea care se vede pe partea dorsală a mâinii, unde a fost lipit leucoplastul, iar în podul palmei e, probabil, o reacţie de la umezeală. De la leucoplast, acolo, în pălmuţă, de obicei rămâne puţin mai umed. Nu e absolut nimic de gravitate“, a mai spus medicul.

Întrebată de ce s-ar fi mirat asistentele de cum îi arată copilului mâna, medicul pediatru Genoveva Hiastru a răspuns că acestea „nu s-au mirat“ și că aceasta ar fi, de fapt „o interpretare”.

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, a declarat, pentru adevarul.ro, după ce a citit postarea tinerei mame din Giurgiu şi a văzut pozele postate de aceasta, că i-a cerut managerului spitalului să facă o acţiune disciplinară şi să-i raporteze.

Bătaie pe holul liceului, între două eleve din Câmpina! Scena șocantă a fost filmată - Video... Imagini tulburătoare! Și-a pierdut viața după ce s-a izbit de „Zidul Morții” din Suceava. Mașina lui a devenit un morman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x