Antena Căutare

Un talhar din Timisoara, oprit cu focuri de arma de oamenii legii

Politistii din Timisoara au tras trei gloante ca sa-l opreasca pe un barbat care a atacat doua femei. Agresorul, un refugiat de origine tunisiana, nu a reusit sa ia nimic de la prima victima, dar pe a doua a lasat-o fara geanta si fara un lantisor de aur.

“A trecut din drumul mare la mine pe trotuar, mi-a luat capul sub brat si mi-a bagat mana in san. I-am spus ca nu am aur, nu am bani, nu am nimic si l-am muscat de mana si am inceput sa tip”, povesteste prima femeie pe care a incercat sa o jefuiasca.

Doar asa a reusit sa scape din mainile talharului. In loc sa fuga, agresorul a atacat o alta femeie cativa metri mai incolo.

“Am vazut ca ceva nu este in ordine, am vrut sa ma intorc inapoi ca mi s-a facut teama si in momentul ala mi-a pus mana in piept, eu m-am ferit si el mi-a smuls lantul, mi-a smuls geanta si a plecat”, spune timisoreanca jefuita.

Din nefericire pentru talhar, intre timp, prima victima a pornit pe urmele sale cu un echipaj de politie si nu i-a luat mult sa-l gasesca. Gloantele trase in aer l-au facut pe talhar sa se opreasca. Barbatul a fost incatusat si dus la audieri.

La sectia de politie, suspectul a inceput sa se poarte ciudat, asa ca politistii au chemat un echipaj de ambulanta. Cetateanul tunisian a refuzat ajutorul medicilor.
Acesta este cercetat penal pentru talharie si tentativa de talharie.

O manastire de maici din Maramures a fost facuta scrum. Flacarile au fost stinse dupa trei ore... Aproape 1.500 de monede de argint, descoperite pe un camp din Dolj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x