Titularizare 2018. Cum se desfășoară examenul și când se află rezultatele!

 

După elevi a venit rândul profesorilor să treacă prin „febra examenelor”. Cum se desfășoară examenul de titularizare și când se afișează rezultatele.

Conform Ministerului Educației Naționale(MEN), proba scrisă a examenului de titularizare va începe la ora 10:00, însă candidații „trebuie să fie prezenţi în sala de concurs cel mai devreme la ora 8.00 şi cel mai târziu la ora 9.00, înainte de comunicarea subiectelor”. Durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore  din momentul primirii subiectelor, însă, doar în cazul candidaților cu cerințe speciale, timpul de examen poate fi suplimentat cu 1-2 ore.

Subiecte examen titularizare 2018

Conform comunicatului de presă eliberat de MEN ieri, 10 iulie, subiectele sunt asigurate de Centrul National de Evaluare şi Examinare:

„Subiectele, traducerea acestora în limbile minorităților naţionale şi baremele de evaluare pentru cele 115 discipline de concurs sunt asigurate de Centrul National de Evaluare şi Examinare şi vor fi publicate, după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte2018.edu.ro. Lucrările scrise vor fi evaluate în 11 centre organizate la nivel naţional.”

Rezultate inițiale examen titularizare 2018

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 18 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior în data de 24 iulie.

Condiții promovare examen titularizare 2018

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7  atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului la examenul de titularizare.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Cadrul normativ care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului naţional de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar 2018, precum şi programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul http://titularizare.edu.ro.  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe