Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

„Veniţi urgent, e dezastru în centru!”. Accident îngrozitor în Craiova! Trei oameni, spulberați de o mașină, în timp ce așteptau tramvaiul! Imagini tulburătoare! VIDEO

Un accident îngrozitor a avut loc, joi, în centrul Craiovei. Trei oameni care aşteptau sosirea unui tramvai pe un refugiu au fost lovite de o maşină care a venit cu viteză şi s-a răsturnat chiar lângă ei.

Accident în Craiova.

Şoferul care s-a răsturnat cu maşina în staţia de tramvai a vrut să evite un alt autoturism care aproape ii tăiase calea. Nu a mai putut controla autovehiculul şi a intrat în oamenii care aşteptau în staţie.

„A fost groaznic. Din toate părţile oamenii sunau la 112. Veniţi urgent, e dezastru în centru. Asta spuneau toţi”, au declarat mai mulţi martori.

Două echipaje SMURD şi mai multe maşini de poliţie au ajuns imediat la faţa locului.

În urma accidentului, o femeie şi trei bărbaţi, printre care şi şoferul maşinii răsturnate, au ajuns la spital cu multiple traumatisme şi escoriaţii la nivelul membrelor, potrivit adevarul.ro.

Toate tramvaiele care circulau spre Universitatea din centrul Craiovei au fost oprite în trafic.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească vina celor doi conducători auto implicaţi în accident.

Recomandari