Antena Căutare

Un copil de doi ani a murit în drum spre spital, după ce s-a împușcat cu o armă! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Un copil în vârstă de doi ani de zile a murit în drum spre spital, după ce s-a împușcat, din greșeală, cu arma bunicii sale. 

Un copil în vârstă de doi ani de zile a murit în drum spre spital, după ce s-a împușcat, din greșeală, cu arma bunicii sale.

Kayden Stuber, un copil în vârstă de doi ani, din South Carolina, Statele Unite ale Americii, și-a pierdut viața joi după amiază, după ce s-a împușcat cu arma pe care a găsit-o în poșeta bunicii sale.

Citește și: Concluzie șocantă în cazul copilului mort la Sanador! Ce s-a întâmplat în timpul operației

Se pare că acesta se afla în grija bunicii și a mătușii, în timp ce pării erau la serviciu, potrivit declarațiilor făcute de Kent Dill, purtătorul de cuvânt al Poliției.

Citește și: Alexandru avea 11 ani. A ajuns în comă la Urgențe și a murit, după ce mai multe spitale l-au refuzat: „Nu mai primesc pacienți și din cauza fricii”

”Din primele informații, se pare că a luat poșeta bunicii, a umblat în ea și a găsit arma cu care a început să se joace. La un moment dat, aceasta s-a descărcat.”, a mai precizat el.

Copilul în vârstă de doi ani a murit în Ambulanță, în timp ce era transportat la spital.

Anchetatorii urmează să stabilească condițiile în care a avut loc tragedia, potrivit ABCNews.

Ministrul Muncii reacționează în cazul fetiței luate cu forța din casă pentru a fi trimisă în SUA... Oamenii au ieșit în stradă la Baia de Aramă, după ce fetița de opt ani a fost luată cu mascații: ”Sorina merită un loc î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x