Antena Căutare

Dramă la Suceava. O mamă a trei copii, medic, a fost găsită în casă, fără suflare. Femeia se autoizolase, având simptome de COVID-19

Un medic din Suceava, mamă a trei copii, a fost găsită moartă într-un apartament în care se autoizolase, pentru a nu-și infecta cu familia. Femeia avea simptome caracteristice COVID-19.

O mamă a trei copii, medic, a fost găsită în casă, fără suflare. Femeia se autoizolase, având simptome de COVID-19

Medicul Adriana Lorena Bîrleanu avea doar 46 de ani și era mamă a trei copii. A fost, până în anul 2018, șefa Centrului Medical Suceava din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Femeia nu mai profesa ca medic, fiind cercetată penal pentru luare de mită şi eliberare de medicamente cu efecte psihotrope în mod nejustificat.

Medic găsit mort în casă, în Suceava. Femeia avea simptome specifice COVID-19

Din momentul în care a început să aibă primele simptome ale infecției cu noul coronavirus, Bîrleanu s-a mutat într-un alt apartament, ca să nu își infecteze familia.

Sâmbătă dimineața, medicul a sunat la 112. Abia mai putea respira.

Citește și:

Un medic care lucrează în prima linie în lupta cu noul coronavirus i-a lăsat o scrisoare soției sale: ”În caz că mor!” Bărbatul este tatăl a doi copii

În momentul în care ambulanța a ajuns la casa femeii, era prea târziu. A fost găsită inconștientă, iar manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat. Echipajul medical a constatat decesul.

Medicu găsit mort în casă, în Suceava, probleme penale

Citește și:

Nicu a murit de COVID-19, la Londra. Cu ultimele puteri, a trimis familiei, rămasă în România, PIN-urile cardurilor: „Nu mă mai întorc”

Medicul Adriana Lorena Bîrleanu era subiectul unei anchete penale. Conform rechizitoriului procurorilor DNA, Lorena Bîrleanu era acuzată că, în perioada ianuarie-mai 2018, în calitate de medic-şef în cadrul Centrului Medical Judeţean (CMJ) Suceava (n.red. - unitatea care se ocupă de problemele medicale ale poliţiştilor, jandarmilor, pompierilor etc), în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a primit de la mai mulţi pacienţi (cadre MAI sau persoane înscrise în evidenţele CMJ Suceava) sume de bani cuprinse între 50-100 lei, în general pentru concedii medicale.

Femeia era acuzată și de prescrierea a 244 reţete medicale cu regim special, privind medicamente cu conţinut stupefiant, pe numele a 12 pacienţi (dintre care trei membri de familie) fără ca prescripţiile să fie necesare din punct de vedere medical, potrivit monitorulsv.ro.

Caloriferele bucureștenilor se răcesc, întreținerea scade. Radet a sistat furnizarea agentului termic... Viața după 15 mai. Ce se va întâmpla din momentul încetării stării de urgență? Ce reguli trebui respectate la salon, ce ...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x