Antena Căutare

Un medic care lucrează în prima linie în lupta cu noul coronavirus i-a lăsat o scrisoare soției sale: ”În caz că mor!” Bărbatul este tatăl a doi copii

Un medic care lucrează pe secția de Terapie Intensivă a unui spital din Cardiff, Anglia, i-a scris un mesaj emoționant soției sale, în caz că i se întâmplă ceva în timpul pandemiei de coronavirus. De asemenea, el i-a lăsat parolele și alte detalii despre documentele importante, pentru ca aceasta să știe unde să le găsească. 

Un medic care lucrează în prima linie în lupta cu noul coronavirus i-a lăsat o scrisoare soției sale: ”În caz că mor!” Bărbatul este tatăl a doi copii
Un medic care lucrează în prima linie în lupta cu noul coronavirus i-a lăsat o scrisoare soției sale: ”În caz că mor!” Bărbatul este tatăl a doi copii

Matt Morgan, un medic care lucrează pe secția de Terapie Intensivă și tatăl a doi copii, i-a scris soției sale o scrisoare emoționantă la începutul pandemiei de coronavirus.

”În caz că mor”, a fost titlul pe care i l-a dat scrisorii, iar ulterior el a declarat că aceasta nu a avut ca scop să insufle frică, ci a scris-o ținând cont de incertitudinea bolii. De asemenea, el i-a lăsat soției sale și parolele și locația documentelor importante, pentru ca ea să le poată găsi cu ușurință.

”Am avut o viață minunată, am călătorit, am petrecut, am avut doi copii minunați, am petrecut timp cu prietenii și cu familia, am făcut lucruri la care nu visam niciodată. Îmi iubesc jobul, chiar dacă nu e ușor și poate fi chiar periculos. Să alin viețile oamenilor e cel mai plăcut sentiment din lume.”, a scris el.

Alison, soția bărbatului, este învățătoare și a mers la muncă în tot acest timp, pentru a le preda elevilor.

Primarul din Urziceni cere Prefecturii Ialomiţa şi MAI carantinarea comunei Bărbuleşti, care are foarte multe cazuri de infectare cu coronavirus

Bărbatul, care a făcut publică o scrisoare destinată persoanelor în vârstă care se temeau de coronavirus, a mărturisit că această scrisoare îi este destinată familiei lui. Acesta lucrează în Cardiff, iar în spitalul în care este angajat, în urmă cu o lună de zile, exista un singur pacient cu coronavirus. Acum, însă, spitalul e plin și doar de pacienți infectați cu COVID-19.

”Ultimele patru săptămâni le-am resimțit ca și patru luni. Avem grijă de pacienți în stare critică, care sunt infectați cu noul coronavirus. Spitalul e de nerecunoscut. Au adus noi paturi pentru bolnavi, avem angajați noi care să ajute la îngrijirea pacienților. Totul s-a schimbat în jurul nostru, iar ce lipsește sunt oamenii dragi ai bolnavilor. Dacă înainte holurile erau pline de oameni, acum ele sunt goale.”, a mai scris medicul.

De asemenea, el a explicat că învață să trateze bolnavii de coronavirus prin conferințe pe care le are cu medicii din China și din Italia.

Ultimă oră! Alte nouă decese din cauza Covid-19 în România. Numărul total a ajuns la 628

”Doctori din China și din Italia ne explică cum să folosim echipamentul de protecție, cum putem să folosim un ventilator pentru mai multe persoane. Vorbim des fie prin e-mail, fie pe WhatsApp.”, a mai spus el.

Coronavirus în Marea Britanie, bilanț oficial

Regatul Unit a înregistrat duminică 413 decese suplimentare în spitalele cu pacienţi afectaţi cu noul coronavirus, cifră care marchează o scădere clară şi ridică bilanţul total la 20.732 de morţi în această ţară, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Noul bilanţ a fost făcut public duminică de către ministrul agriculturii şi mediului George Eustice în cursul unei conferinţe de presă, conform Reuters.

Holterele, refuzate de oamenii suspecți de coronavirus de teama iradierii

Această cifră, cea mai scăzută de la sfârşitul lunii martie, marchează o diminuare spectaculoasă faţă de ziua precedentă, când s-au înregistrat 813 decese.

Ministrul britanic a spus că un număr total de 152.840 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, o creştere cu 4.463 faţă de ziua precedentă.

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.330 de morţi la 54.841 de decese şi la 964.937 de contaminări... China anunţă alte trei contaminări şi niciun deces din cauza covid-19; bilanţul total creşte la 82.830 de cazuri şi 4.63...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x