Antena Căutare

Caz halucinant! Un șofer de 31 de ani s-a sinucis după ce a aflat că soția îl înșală! Dovezile primite pe telefon l-au împins spre gestul extrem!

Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, s-a sinucis, chiar în mașina în care lucra, după ce a aflat că soția îl înșela. Cei doi aveau împreună o fetiță. 

Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, s-a sinucis, chiar în mașina în care lucra, după ce a aflat că soția îl înșela. Cei doi aveau împreună o fetiță.

Orlando, bărbatul de 31 de ani, se afla, în noaptea de luni spre marți, într-un depozit din Bucureşti, unde urma să descarce marfa din camion. La un moment dat, însă tânărul a primit mai multe mesaje şi imagini de la soţia bărbatului cu care soţia lui avea o aventură.

Ba mai mult, femeia chiar l-a sunat și i-a oferit detalii despre aventura pe care o aveau soții lor. Devastat de veste, el a profitat de faptul că angajaţii depozitului erau ocupaţi să descarce marfa și s-a spânzurat de trapa camionului.

Colegii săi l-au găsit pe tânăr spânzurat și au alertat Serviciul de Urgență, însă echipajul medical ajuns la fața locului n-a mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul, scrie banatulazi.ro.

Tânărul de 31 de ani locuia la Timișoara cu soția lui și aveau împreună o fetiță.

Cine ar fi crezut! Ce notă a luat la BAC Victor Dăncilă, fiul premierului României... Bucureștenii fără apă caldă și căldură, disperați! Decizia drastică pe care au luat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x