Antena Căutare

UPDATE! Borbely: Acuzatiile din comunicatul DNA sunt nefondate. Am aflat despre caz din presa

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat pentru Antena 3 ca acuzatiile din comunicatul DNA nu sunt reale. "Nu am nicio implicare in acest caz. Ceea ce apare in comunicatul DNA este nefondat." Aceasta este prima reactie a ministrului Mediului, dupa ce numele sau a fost implicat intr-un scandal de trafic de influenta.

UPDATE! 18.23
"Nu sunt genul care sa ma ascund de presa. Am fost plecat in Polonia si acolo am aflat ce se intampla. (...) Am aflat si eu din presa, asa cum cei mai multi dintre dumneavoastra au aflat din presa. Vreau sa precizez foarte ferm si foarte raspicat. Nu am nici un fel de implicatie in aceasta poveste. Ceea ce apare in comunicatul DNA este nefondat. In ceea ce ma priveste , aceasta este comentariul meu",

UPDATE! 18:16
"ceea ce apare in comunicatul DNA este nefondat"







Procurorii DNA au facut perchezitii, in aceasta dimineata, intr-un imobil care ar apartine cuscrei ministrului Laszlo Borbely


Procurorii anticoruptie se afla pe strada Biserica Amzei, unde se afla apartamentul cuscrei ministrului Mediului. Acestia au intrat in apartament dupa ce administratorul blocului le-au adus cheile locuintei, anunta RTV.

Kelemen Hunor: Borbely are sustinerea noastră totală!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, ca ministrul Mediului, Borbely Laszlo, are in continuare sustinerea politica a Uniunii si s-a declarat convins ca in cateva zile acuzatiile la adresa acestuia se vor dovedi false.

"Borbely are sustinerea mea personala si a UDMR. Avem incredere in el. Borbely va ramane in continuare in fruntea ministerului Mediului, iar UDMR nu are de gand sa intre in dezbateri speculative pe acest subiect. Nu trebuie sa dezbatem un subiect fals. Sunt convins ca in cateva zile aceste acuzatii lansate prin presa se vor dovedi ca nu sunt corecte, nu sunt adevarate, ca sunt false. Eu nu am vazut nimic oficial, doar ce a aparut in presa. Astfel de practici trebuie condamnate, indiferent din partea cui vin. Borbely are sustinerea noastra totala. In acest moment, Borbely nu este acuzat, nu exista niciun document oficial in acest sens. Cand se va intoarce in tara, ministrul Borbely va face si el declaratii, isi va prezenta pozitia dansului, dar UDMR il sustine si noi consideram ca aceste acuzatii sunt nefondate.", a declarat Kelemen Hunor la RTV.

Numele ministrului Mediului, Laszlo Borbely, apare intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat de procurorii DNA Oradea, liderul UDMR fiind suspectat ca ar fi favorizat un om de afaceri din Targu-Mures sa obtina mai multe contracte cu o institutie aflata in subordinea ministerului si sa primeasca mai repede platile pentru contractele aflate in derulare. In schimb, ministrul ar fi beneficiat de renovarea unui apartament pe banii firmei omului de afaceri. Intermedierea afacerii, estimata la 20.000 de euro, ar fi fost facuta de unul dintre consilierii personali ai ministrului, Szepessy Szabolcs, originar tot din Targu-Mures.

Foto: Intact Images

Directorul CFR Calatori, demis de Anca Boagiu... Romania, ultima din Uniunea Europeana privind competitivitatea in turism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x